• شنبه 30 فروردین 1404
  • السَّبْت 20 شوال 1446
  • 2025 Apr 19
شنبه 23 فروردین 1404
کد مطلب : 252489
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/j2GMB
+
-

فوت و فن تهیه خورش‌های خوش‌طعم در خانه

بهاریه‌ها بر سفره‌های ایرانی

بهاریه‌ها بر سفره‌های ایرانی

مهدیه تقوی‌راد

 نوبرانه‌های بهار جان می‌دهد برای پخت‌وپز انواع خورش؛ خورش‌هایی که تنها در ابتدای این فصل و در زمان نوبرانه‌ها قابل تهیه هستند و اگر کمی تعلل کنید ممکن است زمان برای تهیه این غذاهای خوشمزه را از دست بدهید و ناچار باید یک سال صبر کنید تا دوباره فصل بهار برسد. چغاله‌ها و گوجه‌های سبز رنگ، گشنیزهای معطر، کنگر و ریواس‌های ترش‌مزه ،برخی از نوبرانه‌هایی هستند که می‌توانید با آنها خورش‌های خوشمزه برای اعضای خانواده بپزید.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید