
فوت و فن تهیه خورشهای خوشطعم در خانه
بهاریهها بر سفرههای ایرانی

مهدیه تقویراد
نوبرانههای بهار جان میدهد برای پختوپز انواع خورش؛ خورشهایی که تنها در ابتدای این فصل و در زمان نوبرانهها قابل تهیه هستند و اگر کمی تعلل کنید ممکن است زمان برای تهیه این غذاهای خوشمزه را از دست بدهید و ناچار باید یک سال صبر کنید تا دوباره فصل بهار برسد. چغالهها و گوجههای سبز رنگ، گشنیزهای معطر، کنگر و ریواسهای ترشمزه ،برخی از نوبرانههایی هستند که میتوانید با آنها خورشهای خوشمزه برای اعضای خانواده بپزید.
در همینه زمینه :