
طبخ چند نوع غذا که ماده اصلیشان سبزیها و میوههای فصل بهار است
پختوپز با نوبرانهها

با شروع فصل بهار بازار پر میشود از سبزیها و میوههای رنگارنگ نوبر که تنها در همین فصل به بار مینشینند و در بقیه ایام سال در دسترس نیستند. با این محصولات میتوان انواع و اقسام غذاها و دسرهای خوشمزه را تهیه کرد. غذاهایی که شاید بتوان از آنها بهعنوان امضای کدبانوهای هر شهر نام برد و چشمپوشی از خوردن آنها سختتر از آن چیزی است که بتوان تصور کرد. گوجه سبز، چغاله بادام، زغال اخته، ریواس ، کنگر، والک تره کوهی و... برخی از این نوبرانههای بهاری هستند که هر کدام خواص منحصر به فردی دارند. پس تا دیر نشده دست بجنبانید و نوبرانهها را به خانه ببرید و از پخت غذا و دسر با آنها لذت ببرید.
در همینه زمینه :