در طب ایرانی بر تغذیه بهعنوان عاملی که میتواند باعث تغییرات مثبتی در بدن شود و از بیماریها و عارضههایی جلوگیری کند تأکید بسیاری شده است. اخیرا نیز نتایج یک پژوهش نشان داده است که مصرف برخی سبزیها میتواند روند سفیدی مو را کندتر کند.به گزارش مدیکال نیوز تودی، اخیرا مطالعهای در مجله Antioxidants منتشر شده که تأثیر 3آنتیاکسیدان بر روند سفید شدن مو در موشها را بررسی کرده است. این مواد آنتیاکسیدانی شامل هسپرتین، دیوسمِتین و لوتئولین بودند. این نتایج نشان داد که هسپرتین و دیوسمتین تأثیر خاصی در جلوگیری از سفیدی مو نداشتند، اما لوتئولین توانست این روند را کاهش دهد. لوتئولین مادهای است که در گیاهانی مانند گشنیز و کرفس میتوان پیدا کرد. البته این ماده در بسیاری از مواد غذایی گیاهی یافت میشود. این ماده در انواع فلفلهای سبز مانند فلفلدلمهای سبز و فلفل تند وجود دارد. همچنین میتوانید به کنگر فرنگی، کدوتنبل و کرفس نیز به چشم منابع سرشار از این ماده نگاه کنید.
یکشنبه 26 اسفند 1403
کد مطلب :
251540
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/76ljQ
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved