• دو شنبه 20 اسفند 1403
  • الإثْنَيْن 10 رمضان 1446
  • 2025 Mar 10
دو شنبه 20 اسفند 1403
کد مطلب : 250972
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/RgWmR
+
-

رمضان کریم

جنایتکار بدون جریمه نمی‌ماند
شیخ حسین انصاریان:  یاران جولانی در این 3روز در سوریه، مردم را، جوانان را روی زمین می‌خوابانند و با کلنگ می‌کشند. جنایتی از این بالاتر؟ این همه به بنده خدا و مال آنها جنایت کردند و بعد مرگشان هم نفس راحت ابدی باشد؟ حکم و فیض عقل است که نیکان بدون پاداش و جنایتکاران بدون جریمه نمی‌مانند.

هنگام افطار
حجت‌الاسلام حامد کاشانی: حضرت رسول(ص) چند دستور به ما داده‌اند؛ مثلا گفته‌اند که دم افطار به یاد گرسنگی روز قیامت بیفتید. امام‌رضا(ع) و امام صادق(ع) هم فرمودند که جد ما، امام‌حسین(ع) را تشنه و گرسنه کشتند. مهمانی این ماه، مهمانی حضور دل است. دلی که هر جایی نباشد و هر‌کسی را راه ندهد، خیلی زود می‌فهمد که چه‌کسی را به خانه دل راه بدهد.

شروط پرداخت صدقه
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقــر علــوی تهرانی، استاد حوزه علمیه:  یکی از کارهایی که موجب می‌شود شفاعت حاصل بشود انفاق است. چرا انفاقی که می‌کنیم ثواب دارد اما اثر ندارد؟ در روایات آمده پرداخت صدقه باعث شفای مریض می‌شود. اما چرا صدقات ما باعث شفای بیمار نمی‌شود؟ به این دلیل که ما صدقه را از اموال خودمان نمی‌دهیم. شما اگر درآمدی دارید باید بدانید که تمام این درآمد برای شما نیست و آنها که در اموالشان حقی معلوم برای سائل و محروم است، ادای حق محرومان واجب است. انفاق، مازاد بر حق است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید