
یک صنعت ارزآور

حالا تعداد کلونیهای زنبور جامدار به 100کندو رسیده و زنبورداری نه فقط شغلش که دلمشغولی جذابش شده است. او درباره عسل مرغوب بیغش میگوید: «اگر به زنبورها در فصل زمستان به جای شهد آب و شکر خورانده شود یا عسل بدون دخالت زنبور و در آزمایشگاه با استفاده از اسانس و مواد شیمیایی ساخته شود، محصولی چسبنده، غلیظ و سفت بهدست میآید که خوردن آن لذتی ندارد. عسل مرغوب و بیغش چربی خاصی دارد که روی زبان نمیماند و اگر آن را روی چوب بریزیم، بدون بر جا گذاشتن اثری از روی آن میلغزد.» این زنبوردار قدیمی معتقد است اگر زنبورداری بهعنوان صنعت و صنفی مستقل شناخته شود، در صادرات کشور جایگاه قابلتوجهی بهدست میآورد و باعث افزایش اشتغال جوانان میشود.
در همینه زمینه :