• چهار شنبه 1 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 20 شعبان 1446
  • 2025 Feb 19
پنج شنبه 25 بهمن 1403
کد مطلب : 248656
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xGPN9
+
-

در جشن‌های خیابانی ویژه شب میلاد امام زمانعج شرکت کنید

خیابان به خیابان جشن و نور

خیابان به خیابان جشن و نور

نیلوفر ذوالفقاری

از طولانی‌ترین خیابان پایتخت یعنی خیابان ولیعصر(عج) گرفته تا کوتاه‌ترین بن‌بست در حاشیه‌ای‌ترین محله پایتخت، فرقی نمی‌کند کجای شهر باشید. در شب نیمه شعبان، شب میلاد امام زمان (عج)، تهران روشن‌ترین و شادترین شب خود را تجربه می‌کند. کوچه‌ها و خیابان‌ها تزئین و چراغانی می‌شوند، طاق نصرت‌ها به خیابان‌ها جلوه‌ای باشکوه می‌بخشند و ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌ها برای پذیرایی از مهمانان این جشن باشکوه خیابانی برپا می‌شوند. برای گشت‌و‌گذار و شرکت در جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان، این گزارش به کارتان خواهد آمد.










خیابان ولیعصر(عج)
كه با نام ايشان پیوند خورده و به نام امام غایب شیعیان(ع) مزین شده است، به مسیری پر از چراغانی، آذین‌بندی و جشن‌های پراکنده خیابانی تبدیل می‌شود.

خیابانی به نام امام زمان(عج)
سرتاسر خیابان طولانی ولیعصر(عج)، از جنوب شهر و محدوده میدان راه‌آهن تا شمال شهر و میدان تجریش، در نیمه‌شعبان صحنه جشن و شادی است.  در چهارراه ولیعصر(عج)، میدان منیریه و میدان راه‌آهن استیج‌های ویژه‌برنامه‌های فرهنگی برای خانواده‌ها جهت جشن نیمه شعبان درنظر گرفته شده است. استقرار غرفه‌های توزیع نذورات مردمی ویژه ولادت باسعادت حضرت امام‌مهدی(عج) در محور این خیابان، صحنه آشنایی برای شرکت‌کنندگان در جشن‌های ویژه این شب است. از آنجا که این خیابان طولانی از محله‌های مختلف شهر عبور می‌کند، بسته به اینکه کدام محدوده را برای گشت‌و‌گذار انتخاب کرده‌اید، می‌توانید به جای خودروی شخصی از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید تا گرفتار ترافیک و پیدا کردن جای پارک نشوید. در این مسیر مقاصد گردشگری متعددی وجود دارد که برخی از آنها مثل آستان مقدس امامزاده صالح(ع)، بوستان‌ ملت، پلازای میدان ولیعصر(عج)، پلازای میدان فاطمی و باغ‌فردوس  آذین‌بندی و مناسب  پیاده‌روی و گشت‌و‌گذار شبانه در پایتخت می‌شوند.





میدان‌های میزبان جشن نیمه شعبان
 در شب نیمه شعبان، بسیاری از میدان‌های پایتخت با آذین‌بندی، جشن نورافشانی، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌های پذیرایی، به استقبال شهروندان می‌روند.
از میدان نبوت تا ميدان نماز
از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب پایتخت، شهر در نیمه شعبان روشن‌ترین شب خود را به نمایش می‌گذارد. میدان‌های اصلی شهر در همه مناطق با چراغانی، ریسه‌های رنگی، پارچه‌ها و پرچم‌های رنگارنگ و طاق‌نصرت‌های تماشایی، آذین‌بندی می‌شوند. میدان نبوت در شرق تهران و در منطقه8، یکی از میادین میزبان برگزاری جشن خیابانی در شب نیمه شعبان است. ایجاد گذر فرهنگی در قالب غرفه‌های ورزشی، فرهنگی و هنری، همراه با پذیرایی و برنامه‌های شاد و مهیج، طنز، مسابقه، پخش دعای فرج و نورافشانی، از جمله برنامه‌هایی است که در این عید باشکوه در میدان نبوت برگزار می‌شود. اگر جنوب تهران را برای شرکت در جشن‌های خیابانی نیمه شعبان انتخاب می‌کنید، میدان شوش و میدان نماز در شهرری می‌توانند مقصد شما برای تماشای چراغانی و پذیرایی در ایستگاه‌های صلواتی و شرکت در مولودی‌خوانی و برنامه‌های فرهنگی- هنری ویژه این شب باشند.

چراغانی آزادی
در ورودی غربی پایتخت، میدان آزادی انتخاب خوبی برای گذراندن یک شب شاد و شرکت در جشن خیابانی نیمه‌شعبان محسوب می‌شود. چند سال است نورافشانی آسمان آزادی و تزئین برج، به برنامه‌های شهرداری اضافه شده است؛ به این‌ شکل که همه نقاط دور میدان و خود برج تزئین می‌شوند و در شب نیمه ‌شعبان هم آسمان برج برای چند دقیقه نورافشان می‌شود. میدان آزادی به‌دلیل محوطه بزرگ و سبزی که دارد پیشنهاد خوبی برای خانواده‌هاست؛ میدانی که می‌شود شب نیمه ‌شعبان را با خانواده در آن گذراند و جز تماشای نورافشانی، از مراسم جانبی‌‌اي که در آن برگزار می‌شود هم استفاده کرد. مراسم‌ جانبی هم یعنی انواع مسابقات و برنامه‌های سرگرم‌کننده که قرار است در بیشتر مناطق برگزار شوند. البته در محله‌های غربی پایتخت، میدان صادقیه و ميدان پونک هم گزینه‌های مناسبی برای گشت‌و‌گذار در شب نیمه شعبان هستند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید