• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
پنج شنبه 18 بهمن 1403
کد مطلب : 248106
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oYDjL
+
-

ضرورت ورود نان سبوس‌دار به سبد غذایی

زهره پوراحمد، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو: استفاده از نان تیره و آرد کامل که منجر به تولید محصول سبوس‌دار شود، نیازمند فرهنگ‌سازی است تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند. این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید