زهره پوراحمد، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو: استفاده از نان تیره و آرد کامل که منجر به تولید محصول سبوسدار شود، نیازمند فرهنگسازی است تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند. این اقدام نهتنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.
پنج شنبه 18 بهمن 1403
کد مطلب :
248106
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/oYDjL
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved