• چهار شنبه 17 بهمن 1403
  • الأرْبِعَاء 6 شعبان 1446
  • 2025 Feb 05
سه شنبه 16 بهمن 1403
کد مطلب : 247869
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/O7OYG
+
-

دشمنی طب ایرانی با سرخ‌کردنی‌ها

همانطور که بهتر از ما می‌دانید، طب ایرانی بیشتر مبتنی بر اصلاح سبک زندگی و پیشگیری است تا مداوا. به همین دلیل است که غالبا  توصیه‌هایی برای اصلاح سبک زندگی می‌کند؛ مثلا یکی از توصیه‌های همیشگی طب ایرانی، این است که از سرخ کردن غذاها و مواد غذایی جلوگیری کنید. اما چرا؟ طب ایرانی معتقد است سرخ‌کردن، چون با دمایی بالاتر از 150درجه سانتی‌گراد انجام می‌شود، بخش زیادی از خواص مواد غذایی را از بین می‌برد. در این صورت شما صرفا سیر می‌شوید، اما مواد و عناصر لازم را به بدن  نمی‌رسانید. از سوی دیگر، باید دقت داشت که سرخ‌کردنی‌ها از گروه غذاهای دیرهضم محسوب می‌شوند و در نتیجه، دستگاه گوارش با مشکل مواجه می‌شود. به واقع آن را خسته و فرسوده می‌کنند و همچنین به کبد، صدمه زیادی می‌رسانند. همچنین بد نیست بدانید که از نظر طب ایرانی، تفت دادن غذاها اشکالی ندارد. در تفت دادن، غذا کم‌رنگ و مایل به زرد می‌شود، اما در سرخ کردن، تبدیل به قهوه‌ای تند می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید