• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
شنبه 13 بهمن 1403
کد مطلب : 247568
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/NxVl6
+
-

یک نقطه روشن

3نکته در مورد نخستین برد استقلال در پسا‌موسیمانه

یک نقطه روشن

میثم کریمی

با جدایی پیتسو موسیمانه، سرانجام سریال مساوی‌های استقلال هم به پایان رسید و این تیم توانست استقلال‌خوزستان را با 2گل شکست بدهد. هدایت آبی‌ها در این مسابقه بر عهده سهراب بختیاری‌زاده بود. 3نکته در مورد این مسابقه بخوانید.

   رامین، پنهان پشت پنالتی‌ها
اولین نتیجه جدایی موسیمانه از استقلال، بازگشت رامین رضاییان به ترکیب اصلی بود؛ بازیکنی که اواخر دوران حضور مربی آفریقایی نیمکت‌نشین شده بود و بعید به‌نظر می‌رسید با این مربی آینده روشنی هم داشته باشد. رضاییان در این بازی فیکس شد و هر دو گل استقلال را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. اگر قرار باشد بدون تعارف حرف بزنیم، رامین در فرم فعلی‌اش پشت همین پنالتی‌ها پنهان شده است. انتظارات از این بازیکن در جریان بازی خیلی بیش از اینهاست، با وجود این تازگی‌ها نه سانترهای او به جایی می‌رسد و نه در ضربات ایستگاهی موفق است. رضاییان 6گله شده و البته 5تا از این گل‌ها را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده.

   همچنان نازیبا
مدت‌هاست که خیلی از کارشناسان می‌گویند استقلال به اندازه کافی زیبا بازی نمی‌کند. حقیقت آن است که این اصل در مورد دیدار با استقلال‌خوزستان هم صادق بود و چه‌بسا اگر پنالتی‌های گره‌گشا از راه نمی‌رسید، آبی‌ها نمی‌توانستند با برد از میدان خارج شوند. خب البته ممکن است 10نفره‌شدن استقلال‌خوزستان در دقایق آغازین بازی هم در از فرم افتادن مسابقه مؤثر بوده باشد؛ چرا‌که از آن به بعد تیم مهمان به دفاع مطلق رو آورد. هر چه هست، از نظر کیفی انتظارات بسیار بیشتری از استقلال وجود دارد.

   مفید، مثل مهران
مهران احمدی یکی از خریدهای زمستانی استقلال بود؛ بازیکنی که با برچسب «دریبل‌زن» از خیبر خرم‌آباد جذب شد و در نخستین بازی‌اش فراتر از انتظارات عمل کرد. کمتر کسی توقع داشت احمدی در نخستین تجربه‌اش تا این حد مسلط باشد، اما او امیدواری‌های زیادی به‌وجود آورد مبنی بر اینکه استقلال بعد از مدت‌ها یک خرید به‌درد‌بخور داشته است. آیا احمدی می‌تواند همین استاندارد را در مسابقات بعدی هم نگه دارد؟

خب پس چه نقشی داشتید؟
در نخستین بازی بعد از جدایی موسیمانه از استقلال، آبی‌پوشان موفق شدند با 2گل استقلال خوزستان را شکست بدهند. پس از پایان این مسابقه، سهراب بختیاری‌زاده که بار دیگر به‌عنوان سرمربی موقت کنار تیم است، گفت: «من کمترین نقش را در این برد داشتم.» و بعد که در مورد ناکامی موسیمانه از او سؤال شد، جواب داد: «من نفر نزدیک به ایشان نبودم. موسیمانه با 4دستیار که 10سال است با هم کار می‌کنند، در ارتباط بود. من در کنار کادرفنی بودم و در انتخاب ترکیب دخالتی نداشتم.» با توجه به نتایجی که موسیمانه در استقلال گرفت، طبیعی است که کسی نخواهد خودش را در آن عملکرد دخیل بداند. فقط سؤال اینجاست شما که به قول خودتان هیچ نقشی در معادلات فنی تیم نداشتید، پس چرا به‌کار ادامه می‌دادید و جسارتا پول چی را می‌گرفتید؟ فقط سؤال است البته.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید