عوامل مؤثر بر هزینه راهاندازی و نصب پنل خورشیدی
هزینه پنلهای خورشیدی خانگی به چه عواملی بستگی دارد و چگونه میتوان آنها را کاهش داد؟
بسته به متراژ مکانی که میخواهید برقش را با استفاده از انرژی خورشیدی تامین کنید و وسایل برقی مورد استفاده در این مکان، هزینه پیادهسازی و نصب پنل خورشیدی متفاوتی را پرداخت میکنید. با توجه به این ویژگیها و با توجه به انتظار شما از عملکرد سیستم خورشیدی مورد نظرتان، پنلهای خورشیدی و سایر تجهیزات موردنیاز برای راهاندازی سیستمهای خورشیدی مانند اینورتر، باتری و شارژ کنترلر را خریداری میکنید.در ادامه، هزینه پکیجهای پنل خورشیدی مختلف به همراه تجهیزات موردنیاز محاسبه شده است که با توجه به میزان برق موردنیاز برای مصارف خانگی گوناگون، با یکدیگر تفاوت دارند؛ مثلا اگر میخواهید با راهاندازی سیستم خورشیدیتان، برق یک دستگاه یخچال 12فوت، یک دستگاه تلویزیون و 8عدد لامپ را تامین کنید، باید سیستم خورشیدی با میزان کیلووات ساعت و میزان ذخیره باتری معینی را راهاندازی کنید که پاسخگوی نیازهایتان باشد. پس پیش بهسوی فهرست هزینههای راهاندازی و نصب پنل خورشیدی!
سیستم خورشیدی 1.5کیلووات ساعت با ذخیره باتری یک روزه، 18میلیون و 800هزار تومان
این سیستم یکی از پکیجهای خورشیدی سبک خانگی است که میتوانید برای تامین برق از آنها کمک بگیرید. هزینه راهاندازی این سیستم خورشیدی، 18.8میلیون تومان محاسبه شده است که البته هزینه نصب پنل خورشیدی محاسبه نشده است. از برق تولیدی این پکیج خورشیدی میتوانید برای مصارف زیر استفاده کنید:
روشن کردن یک دستگاه تلویزیون
روشن کردن 10لامپ 10وات
شارژ کردن تلفن همراه، لپتاپ، مودم و وسایل مشابه
لوازم و تجهیزاتی که در این پکیج خورشیدی قرار گرفته است تا انرژی خورشیدی را بهصورت برق مورد استفاده قرار دهید، عبارتند از:
1پنل خورشیدی 385وات از نوع تک کریستالی
2باتری ژل دیپ سایکل 100آمپر ساعت
1عدد اینورتر یا مبدل 300w 24v تمام سینوسی
1شارژ کنترلر 20آمپر 24ولتی از نوع MPPT
سازه فلزی برای نصب پنلهای خورشیدی
هزینه راهاندازی و نصب پنل خورشیدی خانگی چقدر است؟
علاوه بر هزینههای تجهیزات پنلهای خورشیدی، باید هزینه نصب این پنلها را هم در ذهن داشته باشید. هزینه نصب پنل خورشیدی بسته به حجم پروژه، موقعیت جغرافیایی سیستم خورشیدی و برخی عوامل دیگر بین 3تا 6میلیون تومان برآورد میشود.