فصل تازه «بامداد خمار»
تمام فصل های این سریال در قزوین تصویر برداری می شود
فهیمهپناهآذر-روزنامهنگار
تصویربرداری فصل اول سریال پربازیگر «بامداد خمار» تمامشده و گروه سازنده 2فصل بعدی این سریال که زمانی رمانش جزو پرفروشها بود در شهر قزوین به کار خود ادامه میدهند.
نرگس آبیار در شبکه نمایش خانگی روزها و ماههای شلوغی را سپری میکند. این فیلمساز 2پروژه بزرگ «سووشون» و «بامداد خمار» را در حالی پیش میبرد که سریال اولی جزو مجموعههای بزرگی است که پخش آن 2ماه دیگر شروع میشود و «بامداد خمار» نیز قرار است در3فصل ساخته شود. سریال «بامداد خمار» یکی از پروژههای جدید و مورد انتظار در دنیای تلویزیون ایران است که بهتازگی با انتشار تیزر و اعلام اسامی بازیگران بهطور رسمی معرفی شده است. این سریال با ترکیبی از بازیگران سرشناس و داستانی جذاب، بهنظر میرسد که قرار است توجه بسیاری از کسانی را که رمان «بامداد خمار» را خواندهاند بهخود جلب کند. فیلمنامه «بامداد خمار» را محمد داوودی براساس رمان «بامداد خمار» نوشته فتانه حاج سیدجوادی نوشته است؛ رمانی که در زمان انتشار خودش سروصدایی به پا کرد. این داستان با نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه، تلاش دارد تا روایتگر واقعیتهای زندگی شخصیتهای مختلف باشد. این سریال قرار است در 3فصل ساخته شود که تصویربرداری فصل اول سریال تقریبا تمامشده است. نرگس آبیار همراه محمدحسین قاسمی قرار است 2فصل دیگر را در لوکیشنهای موردنظر تولید کند.
فصل اول این سریال تا زمان عقد محبوبه و رحیم، 2شخصیت اصلی رمان پیش میرود. گویا فصل اول 8قسمت دارد. سازندگان سریال قصد دارند تولید فصل دوم را شروع کنند که شروع قصه از خانه رحیم خواهد بود. تمام لوکیشنهای این سریال در قزوین قراردارد وگروه سازنده سعیکرد از ظرفیتهای معماری قزوین و شهرستانهای اطراف استفاده کند. یکی از نکات قابل توجه سریال بامداد خمار، حضور بازیگران شناختهشده است که میتوان به رضا کیانیان، گلاب آدینه، ترلان پروانه، نوید پورفرج، حمید صفت، علی مصفاو... اشاره کرد. گفته میشود گلاب آدینه در نقش مادر رحیم جلوی دوربین رفته است.
چرا سريال بامداد خمار اقتباس مهمي است؟
بامداد خمار(1374) اولين و آخرين رمان فتانه حاج سيدجوادي، همزمان با پخش سريال نرگس آبيار30 ساله ميشود. اقبال كمنظير اين اثر در ميانه دهه1370 زمينهساز تحولات بحثبرانگيزي در طراحي پيرنگ رمانهاي عاشقانه فارسي و گشايش بيسابقه بازار محدود نشر رمان فارسي به نويسندگان زن شد. بامداد خمار بسياري از منتقدان و نويسندگان نخبه را به واكنش واداشت و باعث بحثهاي كمترشنيدهشدهاي در صداهاي رايج نقد ادبي ايران شد. رمان گرچه كم بيراه و ناسزا نشنيد، موفق شد در طول زمان، حقانيت همهگيري خود را نسبت به آثار مشابه ثابت كند. پخش سريال اثر حاج سيدجوادي احياي دوباره بحثهای فراموششده ادبيات ايران در نيمه دهه 70 را در پي خواهد داشت.