• یکشنبه 9 دی 1403
  • الأحَد 27 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 29
یکشنبه 9 دی 1403
کد مطلب : 244638
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/58B0q
+
-

مددجویان صاحب شغل می شوند

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از افتتاح مراکز جامعه‌پذیر در دهه فجر خبر داد

گزارش
مددجویان صاحب شغل می شوند

پروانه بهرام نژاد-دبیر گروه شهری

شهرداری تهران در راستای مسئولیت اجتماعی به حوزه آسیب‌های اجتماعی و ساماندهی معتادان متجاهر ورود کرده است. تا‌کنون 11یاورشهر با بیش از 7هزار ظرفیت در تهران ایجاد و با این اقدام چالش معتادان منع پذیرش اعم از کبر و صغر سنی، معتادان زخم باز و... برطرف شده است که درمی‌یابیم شهرداری نه‌تنها برنامه‌های خود را در حوزه معتادان متجاهر متوقف نکرده، بلکه پیگیر بزرگ‌ترین دغدغه مددجویان یعنی اشتغال هم شده است و علاوه بر ایجاد مراکز کارآفرینی در یاورشهرها، مراکز جامعه‌پذیری هم راه‌اندازی کرده است. سیدمحمد نقیب، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره وضعیت اشتغال‌زایی مددجویان و افتتاح مراکز جامعه‌پذیری در دهه فجر  بیشتر توضیح می دهد.

فعال بودن مراکز کار‌آفرینی
کارگاه‌های خیاطی و کفاشی و... در یاورشهرها ازجمله یاورشهر 9راه‌اندازی شده است که به نوعی مرکز کارآفرینی محسوب می‌شوند. اکنون بیش از هزار و 635مددجو در این مراکز مشغول به‌کار هستند. برخی از مددجویان هم در آنجا حرفه‌آموزی می‌کنند.


فعالیت 250مددجو
اکنون 3مرکز جامعه‌پذیری در مناطق 5، 12و16راه‌اندازی شده است؛ مراکزی که در آنها پوشاک و صنایع‌دستی تولید و در بازار عرضه می‌شود. با توجه به ظرفیت این مراکز در حال حاضر 250مددجو در 3مرکز جامعه‌پذیری فعالیت و کسب درآمد می‌کنند.


کار و زندگی با هم
مددجویان پس از رسیدن به مرحله پاکی از یاورشهرها ترخیص می‌شوند. برخی از آنها به کانون خانواده بازمی‌گردند، اما تعدادی از مددجویان بنا به دلایلی در خانواده پذیرش نمی‌شوند، برای همین مراکز جامعه‌پذیری با هدف اشتغال و زندگی این مددجویان راه‌اندازی شده است.

افتتاح مراکز جامعه‌پذیری جدید
با توجه به نیاز مددجویان، قطعا توسعه مراکز جامعه‌پذیری در دستور کار قرار دارد. طبق پیش‌بینی‌ها قرار است 7مرکز جامعه‌پذیری جدید تا پایان سال در تهران راه‌اندازی و زمینه اشتغال690 نفر فراهم ‌شود. البته سعی داریم ایام دهه فجر 4مرکز جامعه‌پذیری را افتتاح کنیم.

مشاوره تلفنی مددجویان
مددجویان حداقل ۹‌ماه در مراکز جامعه‌پذیری مستقر هستند و امیدواریم بتوانیم پس از مرخص شدن مددجویان از مراکز جامعه‌پذیری نیز یک مرکز مشاوره تلفنی داشته باشیم؛ چراکه با این کار می‌توان از نظر روانشناسی از آنها پشتیبانی کرد.











 

این خبر را به اشتراک بگذارید