• جمعه 14 دی 1403
  • الْجُمْعَة 3 رجب 1446
  • 2025 Jan 03
پنج شنبه 22 آذر 1403
کد مطلب : 243034
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1jXNP
+
-

ژابی‌تایم

اینتر مقابل نودوهفتمین ضربه نه نگفت

ژابی‌تایم

اینترمیلان شایستگی آن‌همه تعریف و تمجید را نداشت. نمایش این تیم در زمین بایرلورکوزن ‌شباهتی به فوتبال نداشت و باعث از‌دست‌رفتن رکورد گل‌نخوردن افعی‌ها در رقابت‌های این فصل از لیگ قهرمانان شد. حضور 85دقیقه‌ای طارمی هم در ترکیب اینتر کمکی به خلق موقعیت گل نکرد. با دریافت گل دیرهنگام از لورکوزن، دروازه اینتر پس از ۵۴۰دقیقه باز شد. آنها اگر گل نمی‌خوردند، به نخستین تیمی تبدیل می‌شدند که 6دیدار نخست خود در این رقابت‌ها را بدون گل‌خورده سپری کرده‌اند.
   دروازه یان‌زومر پس از ۷۵۳دقیقه در مرحله گروهی لیگ قهرمانان باز شد. او آخرین‌بار از اسکار گلوخ، بازیکن سالزبورگ گل خورده بود.
   اینتر آخرین تیمی شد که در این فصل از لیگ قهرمانان اروپا گل می‌خورد. آنها این گل را در نودوهفتمین ضربه‌ای که به سمت دروازه‌شان زده شد، دریافت کردند.
   سرمربی لورکوزن یک‌بار دیگر ثابت کرد تیم‌های حریف باید از ژابی‌تایم بترسند. به گل‌های بایرلورکوزنِ ژابی که بعد از دقیقه90زده، نگاه کنید؛ گل‌های دقیقه90به اینتر، اوتنسن و برمن، گل‌های دقیقه91 به لایپزیش، اشتوتگارت، هوفنهایم و وستهم، گل‌های دقیقه92 به ساندهاوزن و قره‌باغ، گل‌های دقیقه93 به قره‌‌باغ، بوخوم و ولفسبورگ، گل‌های دقیقه94 به بایرن‌مونیخ، قره‌باغ و آگزبورگ، گل دقیقه95 به بایرن‌مونیخ، گل‌های دقیقه97 به قره‌باغ، دورتموند، اشتوتگارت و رم و گل دقیقه101 به مونشن‌گلادباخ. تیم ژابی در پایان نیمه‌دوم تازه یادش می‌افتد گل بزند؛ گویی فوتبال برای آنها 3نیمه دارد.
   بایرلورکوزن برای اولین‌بار از فصل 12-2011 در 3بازی متوالی خانگی لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی رسید و برای اولین‌بار در این 3بازی خانگی گلی دریافت نکرده.
   از وقتی که ژابی آمده، بایر 8برد در 9بازی آخر خانگی در رقابت‌های اروپایی خود به‌دست آورده و تنها یکی را مساوی کرده‌ است. این نخستین پیروزی تیم آلمانی مقابل اینتر پس از 3شکست در رویارویی‌های قبلی بود.

فرشاد احمدزاده اینتر!
انتقادها از عملکرد مهدی طارمی در اینتر، به بالاترین حد رسید


از مدت‌ها پیش مشخص شد تقسیم کار سیمونه اینزاگی در مورد استفاده از بازیکنان اینتر به این شکل است که از مهدی طارمی بیشتر در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا استفاده شود. بازی‌های لیگ ایتالیا برای اینتر در قامت مدافع عنوان قهرمانی آسان‌تر است و انتظار می‌رود این تیم نمایش هجومی‌تری در آنها داشته باشد. اینزاگی در این مسابقات، اغلب تیمش را بدون حضور طارمی و با مهاجمانی مثل لائوتارو مارتینز و تورام به زمین می‌فرستد، اما در لیگ قهرمانان اروپا که کار دشوارتر است و اینتر نمایش‌های محافظه‌کارانه‌تری دارد، مهاجم ایرانی در ترکیب اصلی قرار می‌گیرد. در حقیقت اینجا خیلی قرار نیست از مهارت‌های فنی، تکنیکی و هجومی طارمی استفاده شود؛ او در زمین هست تا بیشتر بدود، درگیر شود، عقب بیاید، توپ‌گیری کند و در مسیر کسب امتیازهای اقتصادی، کمک حال تیم باشد. شاید یک الگوی موفق در این زمینه، در بازی با آرسنال بود که طارمی همه این کارها را کرد و در نهایت پشت پایی که در محوطه جریمه به توپ زد، منجر به اعلام یک هند پنالتی شد و اینتر مسابقه را با همان گل برد.
در همه مسابقات اما قرار نیست الگوی اینزاگی موفق باشد. او تیمش را در دیدار با لورکوزن هم با ترکیب و سیستم به‌شدت تدافعی به زمین فرستاد و همین ماموریت‌ها را به طارمی داد، اما این‌بار نراتزوری نتوانست از فرصت‌های بسیار اندکش برای گلزنی استفاده کند. در مقابل تیم آلمانی هم به اندازه آرسنال خوش‌شانس نبود و حملاتش را آنقدر ادامه داد که در آخرین دقایق به گل پیروزی دست یافت.
حالا نمایش 85دقیقه‌ای طارمی در این دیدار با انتقادهای بسیار زیادی همراه شده است. خیلی از هواداران اینتر در فضای مجازی طارمی را تحت فشار قرار داده‌اند و نیز نشریه معتبر گاتزتا دلواسپورت هم در مورد حضور کلی این بازیکن در نراتزوری نوشته: «او ناامیدکننده بود.» بخشی از این انتقادها به‌خاطر سبک بازی اینتر در مسابقات اروپایی است که در سطور بالا آن را شکافتیم و بدترین نمونه‌اش هم همین دیدار با لورکوزن بود. بخش دیگری از داستان اما به کیفیت خود طارمی مربوط می‌شود. او حتما از نظر فنی یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران به شمار می‌رود، اما باید پذیرفت بازی در تیمی مثل اینتر و لیگی همچون ایتالیا به‌مراتب دشوارتر از حضور در پورتو و توپ‌زدن در لیگ پرتغال است. لیگ پرتغال در دسته مسابقاتی همچون هلند طبقه‌بندی می‌شود؛ جایی که علیرضا جهانبخش در آن سابقه آقای گلی داشت و رضا قوچان‌نژاد هم به این مهم نزدیک شده بود. لیگ ایتالیا اما به‌شدت رقابتی و باکیفیت است و مخصوصا در تیم‌های مدعی، انتظارات از بازیکنان بسیار بالاست. حالا افزایش سن طارمی را هم لحاظ کنید که در 32سالگی امکان انجام کارهای 25سالگی را ندارد و مجموعه این مسائل، کار او را دشوار کرده است.
درنهایت با وجود همه این فشارها، سیمونه اینزاگی همچنان مشغول دفاع از طارمی است و حتی بعد از بازی با لورکوزن هم به این کار ادامه داد. او می‌گوید ماموریتی که از مهاجم ایرانی‌اش خواسته به شکل مطلوب در حال انجام است. شاید از این نظر بشود شرایط طارمی در اینتر را با فرشاد احمدزاده در پرسپولیس مقایسه کرد؛ وینگری که در تمام طول این هفته‌ها عملکردش با انتقاد هواداران و خیلی از کارشناسان همراه بوده، اما گاریدو می‌گوید از تلاش و تحرک این بازیکن رضایت دارد و کاری که از او خواسته در حال انجام است. طارمی تا‌کنون 717دقیقه برای اینتر بازی کرده و تنها یک گل مقابل ستاره سرخ بلگراد از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده است.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید