دومین نشست از سلسله جلسات فرهنگ مقاومت با سخنرانی و خاطرهگویی سردار حاجعلی فضلی در مسجد شهید شیخ فضلالله نوری برگزار شد. در این مراسم علیرضازاکانی، شهردار تهران و جمعی از نمازگزاران این مسجد و همچنین اهالی محله حضور داشتند.
سردار فضلی خاطراتی از عملیات والفجر8 بیان کرد و گفت این عملیات طولانیترین نبرد دفاعمقدس بود که در آن ایام با رشادت رزمندگان اسلام انجام شد. وی با اشاره به اینکه در زمان انجام عملیات والفجر8، تا ساعات پایانی برای شروع عملیات، تنها 18 لباس غواصی در دسترس بود، گفت: رزمندگان اسلام 6ماه تمام این منطقه و تمام مواضع دشمن و قرارگاههایشان را بهصورت دقیق و شبانهروزی ارزیابی کرده بودند و برای انجام این عملیات باید از عرض رودخانه اروند عبور میکردند.
لباسهای غواصی در ساعات پایانی رسید
سردار فضلی در ادامه خاطرات خود از مقدمات عملیات والفجر8 گفت: این 18 لباس غواصی هم بهدلیل تماس با سیمهای خاردار حلقوی دشمن و هشتپریهای درهمتنیدهشدهشان که به خیالشان هیچ جنبندهای نمیتواند از آنها عبور کند، پاره شده بود. ما در حال آمادهسازی رزمندگان بودیم؛ درحالیکه هنوز لباس به تعداد کافی نداشتیم، اما به فضل الهی در ساعات پایانی مانده به آغاز عملیات 100دست لباس غواصی رسید و آن را میان رزمندگان توزیع کردند.
انجام عملیات در 12دقیقه
سردار فضلی در ادامه خاطرات خود گفت: رمز عملیات یافاطمه الزهرا(س) نامگذاری شده بود که پس از قرائت این رمز، مفهوم این بود که عملیات آغاز شده و همه یگانها و دستهها با هم شروع کردند. رزمندگان غواص قرار گذاشته بودند تا جایی که امکان دارد با سلاح سرد، دشمنان را از پای درآورند تا کمتر سروصدا ایجاد شود. برای انجام این عملیات 60دقیقه زمان درنظر گرفته شده بود که با عنایات خداوندی و تلاش رزمندگان، این زمان به کمتر از 12دقیقه رسید و در این مدت کوتاه، تمام مواضع دشمن به تصرف سپاه اسلام درآمد. اگر عنایات خداوند منان نبود، اگر مددهای غیبی خداوند نبود و اگر معامله رزمندگان با خدا نبود، ما امروز در آسایش و آرامش نبودیم.
روایت سردار فضلی از غواصان عملیات والفجر8
در همینه زمینه :