تغذیه در فصول سرد اهمیت زیادی دارد؛ چون مواد زائد در بدن بسیار تجمع پیدا میکنند و دفع آن برای افراد سخت میشود. مریم مقیمی، متخصص طب ایرانی درباره بایدها و نبایدهای مصرف مواد غذایی در فصول سرد میگوید: «افرادی که در فصول سرد از آبجوش استفاده میکنند کمتر دچار یبوست میشوند. آبجوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمککننده است؛ بهخصوص برای افرادی که سابقه یبوست دارند، بهترین درمان است.» او با بیان اینکه مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است، توضیح میدهد: «برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدن توصیه میشود که سوپ وآش بیشتر استفاده شود. همچنین مصرف شلغم و ترب از صیفیجات و میوههایی مانند نارنگی و کیوی هم توصیه میشود اما کسانی که دارای مشکلات گوارشی و معده درد یا نفخ هستند، نباید از این میوهها استفاده کنند.»
دو شنبه 28 آبان 1403
کد مطلب :
240734
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1jK7V
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved