تغذیه در فصول سرد اهمیت زیادی دارد؛ چون مواد زائد در بدن بسیار تجمع پیدا میکنند و دفع آن برای افراد سخت میشود. مریم مقیمی، متخصص طب ایرانی درباره بایدها و نبایدهای مصرف مواد غذایی در فصول سرد میگوید: «افرادی که در فصول سرد از آبجوش استفاده میکنند کمتر دچار یبوست میشوند. آبجوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمککننده است؛ بهخصوص برای افرادی که سابقه یبوست دارند، بهترین درمان است.» او با بیان اینکه مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است، توضیح میدهد: «برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدن توصیه میشود که سوپ وآش بیشتر استفاده شود. همچنین مصرف شلغم و ترب از صیفیجات و میوههایی مانند نارنگی و کیوی هم توصیه میشود اما کسانی که دارای مشکلات گوارشی و معده درد یا نفخ هستند، نباید از این میوهها استفاده کنند.»
                            
                                دو شنبه 28 آبان 1403
                        
                        
                        کد مطلب :
                            240734 
                        لینک کوتاه :
                            newspaper.hamshahrionline.ir/1jK7V 
                            
                        
                        
                    +
                        -
                        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
			Copyright 2021 . All Rights Reserved
			
		 
						 
                     
                                         
                                         
                                        