• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
پنج شنبه 17 آبان 1403
کد مطلب : 239799
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wjJQM
+
-

آژیر قرمز برای سفیدها

آنچلوتی 2‌ماه دیگر فرصت دارد تا سایه زیدان و آلونسو را دور نگه دارد

آژیر قرمز برای سفیدها

رئال‌مادرید روزهای بدی را سپری می‌کند. از زمان مصدومیت کارواخال و کورتوا این ضعف‌ها بیشتر نمود پیدا کرده. کارلو آنچلوتی وعده داده که وضعیت را درست خواهد کرد اما فعلا شرایط این تیم پس از 2شکست خانگی پیاپی مقابل بارسا با نتیجه 4 بر صفر و میلان با نتیجه 3 بر یک فاجعه است.


کارلو آنچلوتی مثل یک همسر فداکار و بساز است. او نسبت به نداری، شکایتی نمی‌کند و می‌گوید «هر چه آقایمان بگوید!». در دوره دومی که به رئال آمده، حتی حق اظهارنظر درباره یک خرید را هم نداشته. پرس اعتنایی به بازیکنان مدنظر این سرمربی ایتالیایی مثل بارلا و دیگران نمی‌کند. کارلتو با همه اینها می‌سازد. نیمکت ذخیره‌های تیمش از نیمکت ساوتهمپتون هم ضعیف‌تر است. تعویض‌های کارلتو عجیب و خنده‌دار شده. در بازی با میلان وقتی تیم 2گل عقب بود و مدام از سمت راست دفاعی که لوکاس و میلیتائو اتوبان دوبانده درست کرده بودند تهدید می‌شد، اقدام به تعویض مدافع چپ کرد و فران گارسیا را به جای مندی به زمین فرستاد. گولر یک دقیقه هم فرصت بازی پیدا نکرد اما سبایوس که از هزاران دقیقه فرصت هیچ‌وقت نتوانسته خودش را اثبات کند و حالا چند‌ماه آخر قراردادش را در رئال سپری می‌کند، به‌جای مودریچ به زمین فرستاده شد تا بقیه توپ‌ها را خراب کند. لوکاس با چند صد بازی در ترکیب رئال، هنوز هم یک جای خالی را در ترکیب تیم پر می‌کند. او چه آینده‌ای برای رئال دارد؟ چرا آنچلوتی هیچ‌وقت به آکادمی باشگاه نگاه نمی‌کند؟ شاید یکی مثل کوبارسی یا یامال یا فرمین و کاسادو از آنها بیرون آمد.


آندری لونین که فصل پیش در غیاب کورتوای مصدوم عملکردی عالی داشت و جزو 3دروازه‌بان برتر فرانس‌فوتبال هم قرار گرفت، این فصل دچار افتی آشکار شده است. او این فصل 4‌بار در ترکیب بوده و رئال 3بار باخته (یک بر صفر به لیل، 4 بر صفر به بارسا و 3 بر یک به میلان و 8گل خورده). رئالی‌ها تنها ویارئال را با لونین بردند. رئال با این دروازه‌بان در 31بازی فصل گذشته تنها یک شکست در وقت اضافه کوپادل‌ری مقابل اتلتیکو متحمل شده بود.


لوکاس واسکس کاپیتان دوم و مدافع راست ثابت تیم است. اگر عدالتی وجود داشت، او نباید بازیکن فوتبال می‌شد یا در تیمی مثل خه‌رس در دسته‌های پایین‌تر روی نیمکت می‌نشست. میلیتائو مدتی زیرنظر زیدان خوب شده بود اما حالا دوباره همان مدافع سابق است که روزنه فوری تیم است و هر توپی از او رد می‌شود. مدافع برزیلی شبیه آلابا قبل از مصدومیت شده که به هیچ توپی نه نمی‌گفت. مندی در افت شدید است اما جنازه‌اش از فران گارسیا بهتر است. با همه اینها آنچلوتی تا هفته گذشته معتقد بود نیازی به خرید مدافع در نیم‌فصل نیست!


وینیسیوس در مصاف با میلان تحت‌تأثیر دزدیده‌شدن توپ طلایش بود. او دفاع نمی‌کرد و کلی هم توپ لو داد. امباپه هم کماکان توپ‌ها را به دروازه‌بان‌های حریف می‌کوبد. از 30‌شوت اخیری که امباپه در لیگ قهرمانان زده، فقط یکی از آنها گل شده. درباره او روزنامه اسپرت شایعه‌ای راه انداخته که دلش نمی‌خواهد مهاجم نوک باشد و دوست دارد به بال چپ برگردد. جود بلینگام که از تعویضش ناراضی بود، ۱۷۵روز است که برای رئال‌مادرید گلی نزده.

بر باد رفته
رئالی‌ها با شکست مقابل میلان، رکوردهای زیادی را از دست دادند. به هر حال تیمی که در 3‌بازی اخیرش، 9گل از حریفان دریافت کرده، حال‌و‌روز خوشی ندارد و باید دید در آینده می‌تواند به روزهای خوب برگردد یا خیر.
   رئال‌مادرید بعد از 938‌روز، در یک بازی خانگی لیگ قهرمانان شکست خورد. آخرین‌بار در فصل 2022-23 با نتیجه 3 بر 2 از چلسی شکست خورده بودند.
   آمار ۱۵‌بازی بدون باخت رئال‌مادرید در سانتیاگو برنابئو در لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید.
   مادریدی‌ها سومین شکست فصل خود را تجربه کردند (لیل، بارسا و میلان) درحالی‌که در کل فصل گذشته، تنها ۲‌شکست داشتند؛ هر دو مقابل اتلتیکومادرید.
   برای اولین‌بار از سال ۲۰۲۰، رئال مادرید در ۲‌بازی پیاپی در برنابئو بازنده شد. رئالی‌ها شنبه با اوساسونا در همین ورزشگاه بازی دارند؛ همان تیمی که تنها شکست بارسا در لالیگا را با 4گل به این تیم تحمیل کرده بود.


گربه قرمز و سیاه
میلانی‌ها شاید در ناامیدی کامل به برنابئو آمدند اما توانستند از ضعف‌های قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان، نهایت استفاده را ببرند و به بردی با ارزش دست پیدا کنند. حالا با توجه به برنامه آسان این تیم در هفته‌های پیش‌رو، می‌توان از الان صعود این تیم به مرحله بعد را قطعی دانست.
   میلان در این فصل تا قبل از این بازی، تنها یک بازی خارج از خانه خود را برده بود؛ در مقابل مونتزای هجدهم جدولی و با نتیجه یک بر صفر. البته اگر بازی با اینترمیلان را خارج از خانه حساب نکنیم؛ چون ورزشگاه 2تیم مشترک است.
   میلان پیش از این بازی 3شکست و یک‌تساوی از 4بازی قبلی خود در همه رقابت‌ها داشت.
   میلان که پس از رئال (15)، پرافتخارترین تیم (7) لیگ قهرمانان است، در بازی‌های رودررو از این تیم جلو زد و به نخستین تیم اروپایی تبدیل شد که 2بار در مادرید، 3گل به این تیم می‌زند.
   بعد از بایرن مونیخ (۱۱) و یوونتوس (۹)، میلان با ۷‌برد، بیشترین پیروزی‌ را مقابل رئال‌مادرید دارد.
   روسونری با ۷‌برد، از تعداد برد‌های کهکشانی‌ها (۶) جلو افتاد. 8بازی در برنابئو؛ 5‌برد برای رئال و 2برد برای میلان. برتری 3 بر  2 در برنابئو در دور گروهی فصل 2009-10 و پیروزی 3 بر یک در بازی پریشب، 28‌گل زده میلان و 25‌گل زده رئال‌مادرید، کارنامه خوبی را برای تیم ایتالیایی ساخته است.

هواداران رئال‌مادرید استقبال بدی از بازیکن آکادمی خود کردند اما موراتا که رئالی‌ها به او Ratta به معنی موش (جاسوس و خائن) می‌گویند، باز هم پاسخی دندان‌شکن به این استقبال داد و به تیم سابقش گل زد. رئال‌مادرید، محبوب‌ترین حریف موراتاست. او 7بار توانسته دروازه رئال را به‌عنوان تیم سابقش باز کند؛ ۲‌گل با پیراهن یووه، ۴‌گل با پیراهن اتلتیکو و یک‌گل با پیراهن میلان؛ آن‌هم فقط در ۱۳ بازی. پس از رئال، محبوب‌ترین حریف او سویا بوده که تنها 6گل از این مهاجم اسپانیایی خورده است.
  موراتا پس از جان کارو (روزنبورگ و لیون) دومین بازیکنی است که در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال‌مادرید برای 2‌باشگاه مختلف (یوونتوس و میلان) گل می‌زند.
  هیچ بازیکن اسپانیایی در چمپیونزلیگ بیش از موراتا به رئال‌مادرید گل نزده است.
  در طول تاریخ فقط یک بازیکن به تیم‌های سابقش بیش از او در لیگ قهرمانان گل زده ؛ زلاتان (5) و بنزما، چوپو موتینگ و کریستیانو رونالدو (3).
  رئال در لیگ قهرمانان 13‌گل از بازیکنان سابق خودش خورده؛ موراتا، مورینتس و دی ماریا هر کدام 2‌گل، زامورانو، خولیو سزار، روبن، اشنایدر، خامس و سارابیا هر کدام یک‌گل.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید