• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
شنبه 12 آبان 1403
کد مطلب : 239281
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/48Mrk
+
-

6جایگزین تخم‌مرغ در غذاها

اگر دوست ندارید در برخی غذاها و خوراکی‌ها از تخم‌مرغ استفاده کنید، برخی جایگزین‌های گیاهی را در اختیار دارید که به شما کمک می‌کند، تغذیه بهتری داشته باشید. به گزارش تایمز آف‌ایندیا،‌ مواد معمولی مانند دانه چیا تا موز له یا پوره شده و سس سیب می‌توانند در پخت کلوچه‌های مورد علاقه یا پختن یک غذای سالم مورد استفاده قرار بگیرند. 6جایگزین جذاب تخم‌مرغ را در ادامه بخوانید.
  سس سیب: سس سیب پوره‌ای است که از سیب پخته شده تهیه می‌شود و یک جایگزین عالی برای تخم‌مرغ در پخت است. استفاده از یک‌چهارم فنجان (حدود 65گرم) سس سیب برای جایگزینی یک تخم مرغ در دستورالعمل‌های غذایی کافی است.
  پوره موز: موز له یا پوره شده هم برای پخت کیک، کلوچه‌ و پخت سریع نان گزینه ایده‌آلی به جای تخم مرغ است. ‌هر‌تخم مرغ را با نصف یک موز بزرگ جایگزین کنید.
  دانه چیا: دانه چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، فیبر و سایر ترکیبات گیاهی مفید است. هنگامی که در پخت استفاده می‌شود، بافتی متراکم و سنگین ایجاد می‌کند که برای وافل، نان و کلوچه مناسب است. برای جایگزینی یک تخم‌ مرغ، 7گرم دانه چیا را با 3فنجان آب مخلوط کنید.
  ماست یا دوغ: ماست و دوغ هم سرشار از پروتئین هستند و جایگزین بسیار خوبی برای تخم مرغ   به شمار می‌روند..
  حبوبات: حبوباتی مانند لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین هستند و می‌توان از آنها در بسیاری از غذاها استفاده کرد.
  کره‌های آجیلی: ‌کره‌های آجیلی مانند کره بادام یا کره بادام زمینی هم می‌توانند جایگزین تخم‌مرغ شوند. حدود 60گرم از هر نوع کره آجیل می‌تواند جایگزین یک تخم مرغ شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید