خودمراقبتی تغذیهای یعنی رعایت 3اصل تعادل، تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه. درواقع بهجای مصرف بیرویه مواد غذایی مضر که عامل مهم ابتلا به بیماریهای غیرواگیر، سوءتغذیه (چاقی، لاغری، کموزنی و کوتاهقدی) و کمبود ریزمغذیهاست، غذاهای سلامتمحور را با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده مصرف کنید.
یکشنبه 11 شهریور 1403
کد مطلب :
234157
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/y83RE
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved