پیمانکاری ژرمنها برای صهیونیستها
آلمان از ابتدای انقلاب تاکنون، اقدامات ضدایرانی متعددی در پرونده خود دارد
قوه قضاییه ایران با صدور دستور قانونی 2مرکز وابسته به دولت آلمان را به دلیل نقض قوانین ایران پلمب کرد. این در حالی است که چند هفته قبل پلیس آلمان در اقدامی که بسیاری معتقدند بازی در زمین اسرائیل بود، مرکز اسلامی هامبورگ را که سابقه چند دهه فعالیت دارد، تعطیل کرد. البته این برای بار نخست نیست که آلمان و دولتهای این کشور بعد از انقلاب اسلامی، علیه ایران و محور مقاومت فعال بودهاند که نمونههای بارزی در این زمینه وجود دارد. پلیس آلمان آبان ماه سال گذشته به بهانه بررسی برخی ادعاهای واهی و فاقد مدرک و سند، به مرکز اسلامی هامبورگ و ۵۴مرکز دیگر در ۷ ایالت فدرال حمله کرد.
اهدای انواع تسلیحات شیمیایی به صدام - 8سال دفاعمقدس
ساخت قطعه برای صدام: آلمان طی دوران جنگ تحمیلی، ساخت تأسیسات «سعد ۱۶» و قطعات کارخانه شیمیایی سامره را در اختیار رژیم بعث عراق قرار داد.
توسعه موشکی عراق: برلین در زمینه صنایع موشکی با بغداد همکاری داشت و صدام نیز رابطه تسلیحاتی خوبی با آلمانها داشت.
مرکز مهم تولید سلاح برای صدام: آلمان برای عراق در «سلمان پاک» در ساحل رودخانه دجله آزمایشگاههای تحقیقاتی تهیه گاز شیمیایی ایجاد کرد.
تولید مواد شیمیایی در عراق: در شهرهای «فلوجه» و «سامرا» گازهای خردل و گاز عصبی تابون به طور انبوه توسط شرکتهای آلمانی تولید شد.
سهم شرکتهای آلمانی در ساخت سلاح شیمیایی: طبق گزارش اشپیگل در سال2012 از ۲۰۷شرکت شیمیایی فعال در آلمان، ۸۶ شرکت این کشور در تولید تسلیحات شیمیایی با عراق همکاری میکردند.
6 خط تولید سلاحهای شیمیایی در عراق: شرکت آلمانی کارل کولب (karlkolb) ۶ خط تولید سلاح شیمیایی جداگانه در مجتمع سامرا ایجاد کرد.
نخستین آنها در سال۱۹۸۳ و آخرین آنها در سال۱۹۸۶ تکمیل شدند. از گاز خردل و اسید پروسیک تا گازهای عصبی سارین و تابون در این کارخانه تولید و در خمپارهها، راکتها و گلولههای توپها جاسازی میشدند.
غائله ترور میکونوس: - سال1992
فراخوانی همه سفرای اروپایی: بعد از ترور دبیرکل حزب دمکرات کردستان در رستوران میکونوس، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی اتهامات بیاساسی به ایران زدند. دولت وقت آلمان پیشقدم شد و سفیر خود را از ایران خارج کرد و به تبع آن تمام سفرای اروپایی از تهران خارج شدند.
صدور حکم علیه مقامات بلندپایه کشور: حکم جلب بینالمللی برای علی فلاحیان، وزیر وقت اطلاعات صادر شد. همچنین دادگاه حکم داد که ترور با اطلاع مستقیم رهبر معظم انقلاب، مرحوم هاشمی رفسنجانی و علی اکبر ولایتی، وزیر امورخارجه وقت انجام شده است.
بازگشت ذلیلانه سفیر آلمان به ایران: سفرای اروپایی سپس در دولت محمد خاتمی به ایران بازگشتند. رهبر معظم انقلاب در زمان بازگشت سفرای کشورهای اروپایی اعلام کردند که باید سفیر آلمان به عنوان آخرین سفیر وارد ایران شود و این برای برلین بسیار گران تمام شد.
حمایت آلمان از سلمان رشدی - سال 1992
واکنش شدید به فتوای امام خمینی(ره): پس از صدور فتوای ارتداد سلمان رشدی، دولت آلمان واکنش شدیدی به این موضوع داشت، حتی سفیر خود را فرا خواند، روابط برلین با تهران بهشدت خصومتآمیز شد و آلمانیها بارها علیه ایران مواضع تندی گرفتند.
اعطای پناهندگی به سلمان رشدی: وزیر کشور وقت آلمان خواستار اعطای پناهندگی به رشدی بود.
کنفرانس ضدایرانی برلین - سال 2000
عرض اندام براندازان در کنفرانس برلین: در این کنفرانس مطالب تندی علیه جمهوری اسلامی بیان شد و بسیاری از افراد شرکتکننده در آن هدف اصلی خود را تغییر سیاستهای ایران یا براندازی اعلام کردند که حمایت دولت آلمان را به همراه داشت.
همکاری حزب سبز آلمان با براندازان: جمعی از افراد ایرانی به دعوت حزب سبز آلمان برای شرکت در کنفرانس برلین راهی آلمان شدند که حواشی بسیاری داشت.
برهنه شدن در کنفرانس برلین: هنگام سخنرانی یوسفی اشکوری، زنی از میان جمع به رقصیدن مشغول شد و مردی هم به بالای سن آمد و خود را برهنه کرد که این صحنه، بعدها در تلویزیون نشان داده شد و موجی از سروصدا را آفرید و اعتراضهای عمومی را موجب شد.
تیغ کشیدن به روی مسلمانان - سال 2000 تا 2023
برخورد با مسلمانان در آلمان: در جریان اختلافاتی که بین مسلمانان و گروههای دیگر شکل میگرفت، برخورد پلیس آلمان با مسلمانان سختگیرانه بود؛ ازجمله در اعتراض دانشجویان مسلمان مقیم اروپا به اقدامات منافقین. منافقین با حضور در کلاسهای درس و اجتماعات دانشجویان، آنها را به عنوان چماقداران جمهوری اسلامی معرفی میکردند یا در سالنهای غذاخوری و سالنهای دانشگاه، خانوادههای آنها را اذیت و خود آنها را به مرگ تهدید و جو مسمومی علیه دانشجویان ایرانی مسلمان در دانشگاه ایجاد میکردند.
تهدید گروههای مرتبط با مقاومت: حدود ۳ سال پیش نیز فعالیتهای ۳ انجمن «المصطفی، فاطمی و امام مهدی» در آلمان بهدلیل ارتباط با گروه حزبالله ممنوع شد و مراکز و مساجد مرتبط با این انجمنها نیز تعطیل شدند. حتی سال قبل یک بسته 36موردی از تحریم علیه ایران به دلیل حمایت از محور مقاومت در مجلس این کشور به تصویب رسید.
حزبالله در لیست سیاه برلین: دولت آلمان ۲ سال پیش حزبالله را در لیست گروههای تروریستی قرار داد و در این مدت برخی مراکز اسلامی را به ادعای همکاری با حزبالله تعطیل کرد و تمام افراد، گروهها و سازمانهای به ظن وابسته بودن به مقاومت اسلامی لبنان در این کشور تعطیل شدند.
مواضع ضدایرانی آلمان - 2019 تا 2024
درخواست برای فشار علیه ایران: در شورش سال1401، آلمانیها آتشبیار معرکه بودند؛ بهنحوی که احزاب «سوسیال - دمکرات»، «سبزها» و «دمکرات آزاد» بهعنوان ۳حزب تشکیلدهنده دولت ائتلافی آلمان، طرح ۲۵مادهای را به پارلمان ارائه کردند که چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ در «بوندستاگ» (مجلس فدرال این کشور) تصویب شد؛ طرحی که به بهانه ناآرامیهای ایران، خواستار اعمال فشار بیشتر بر جمهوری اسلامی از راههای دیپلماتیک و اقتصادی است.
القای بیاعتمادی به ایران در برجام: «آنالنا بائربوک»، عضو حزب سبز و وزیر امورخارجه آلمان در نشست گروه7 در انگلیس گفت که زمان برای احیای برجام رو به اتمام است. وی در واشنگتن مدعی شد که «زمان زیادی برای احیای توافق هستهای وجود ندارد ... ایران در جریان مذاکرات هستهای تاکنون اعتماد زیادی را به هدر داده است!»
کنشگری رسانهای عضو حزب سبز علیه ایران: یکی دیگر از رهبران حزب سبز، امید نوریپور، نماینده ۴۶ساله ایرانیتبار در پارلمان آلمان است. نوریپور در این ایام، یکی از فعالان ضدایرانی در حال کنش با رسانههای ضدایرانی بود و مصاحبههای متعددی علیه جمهوری اسلامی انجام داد.
اتهامزنی به دلایل امنیتی: فروردین۱۳۹۹ دادگاهی در آلمان یک مترجم ارتش این کشور به نام «عبدالحمید- اس» را به جرم فروش اطلاعات محرمانه به ایران به 6سال و ۱۰ماه زندان محکوم کرد. همچنین همسر آلمانی وی نیز به جرم همدستی به ۱۰ماه زندان تعلیقی محکوم شد.