• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
پنج شنبه 14 تیر 1403
کد مطلب : 229036
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/3l8Er
+
-

خانه هنرمندان

خانه هنرمندان

معرفی: این مرکز فرهنگی با بازسازی بنایی از دوره پهلوی اول در سال78 افتتاح شد. با اکران برنامه‌های هنری در 7نگارخانه و 4تالار همایش، یک سالن سینما و یک سالن تئاتر از فعال‌ترین مراکز فرهنگی پایتخت به شمار می‌آید.



به یاد هنرمندان
خانه هنرمندان 4گالری معروف به چهارفصل دارد که نام‌های بهار، تابستان، پاییز و زمستان را به‌خود اختصاص داده‌‌اند. این گالری‌ها که هر کدام ظرفیت 30 اثر هنری را  دارند، در فصول مختلف سال میزبان آثار متنوعی از هنرمندان معاصر هستند. نمی‌شود به این مرکز بروید و یادی از هنرمندان نکنید؛ چون 3گالری دیگر این مجموعه به یاد بزرگان هنر کشورمان به نام‌های غلامحسین نامی، سیدهادی میرمیران و مرتضی ممیز نامگذاری شده‌اند. تالارهای مجموعه هم که محل برگزاری نشست‌ها و بزرگداشت‌هاست به یاد بزرگان عرصه فرهنگ و هنر جلیل شهناز، فریدون ناصری و غلامحسین امیرخانی نامیده شده‌اند.
همچنین بر سر در سالن تماشاخانه نام استاد عزت‌الله انتظامی می‌درخشد. معمولا در همه روزهای سال در گالری‌های خانه هنرمندان نمایشگاه برپاست، اما علاوه بر گالری‌ها می‌توان در لابی‌ها و سالن‌ها به تماشای آثار هنری ایستاد.

تماشای «سندلی هنرمند»
در حال حاضر نمایشگاه «سندلی هنرمند» با حضور بیش از ۲۰۰هنرمند نقاش، مجسمه‌ساز، تصویرگر، سرامیست، معمار، گرافیست، عکاس، طراح صنعتی، آهنگساز و طراح صحنه و همچنین هنرمندان حوزه سینما در 7گالری خانه هنرمندان ایران برپاست.
از عنوان این نمایشگاه پیداست که با یک مجموعه متفاوت روبه‌رو هستید. برگزارکنندگان نمایشگاه به عمد املای کلمه «صندلی» را به اشتباه نوشته‌اند تا بر اهمیت صندلی و جایگاه فراموش‌شده هنرمند در فرهنگ معاصر تأکید کنند. البته برخی از آثار این هنرمندان صندلی نیستند، ولی نظر هنرمند سازنده را بیان می‌کنند و برخی آثار نیز صندلی هستند، اما محلی برای نشستن نیستند. گشت‌و‌گذار در بخش‌های هنری خانه هنرمندان هم فال است و هم تماشا، هم می‌توانید از کتابفروشی و فروشگاه محصولات هنری این مجموعه خرید کنید و هم در بوستان هنرمندان که ساختمان اصلی این مرکز در آن واقع شده، قدم بزنید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید