گرافیک: آرش شاه سمندی
بساط یلدای تهرانیها از گذشته تا امروز تصویری رنگارنگ از خوراکیهایی است که برای یک مهمانی بااصالت و ارزشمند آماده میشود؛ سفرهای با هنرنمایی بانوی خانه و غذاهایی که سمفونی طعمها را رقم میزنند. انواع آشها، پلوها، شیرینیها و نانهای شیرین، تخمهها و خشکباری که اغلب محصول باغها و زمینهای کشاورزی تهرانیها بود. خوشنامی این جشن به این بود که فقیر و غنی نداشت، سفرهها در خانه اعیان و رعیت چیده میشد و هرکسی به آنچه داشت قانع و شاکر بود.
پنج شنبه 30 آذر 1402
کد مطلب :
213069
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/O7z7R
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved