گرافیک: آرش شاه سمندی
بساط یلدای تهرانیها از گذشته تا امروز تصویری رنگارنگ از خوراکیهایی است که برای یک مهمانی بااصالت و ارزشمند آماده میشود؛ سفرهای با هنرنمایی بانوی خانه و غذاهایی که سمفونی طعمها را رقم میزنند. انواع آشها، پلوها، شیرینیها و نانهای شیرین، تخمهها و خشکباری که اغلب محصول باغها و زمینهای کشاورزی تهرانیها بود. خوشنامی این جشن به این بود که فقیر و غنی نداشت، سفرهها در خانه اعیان و رعیت چیده میشد و هرکسی به آنچه داشت قانع و شاکر بود.

 
                            
                                پنج شنبه 30 آذر 1402
                        
                        
                        کد مطلب :
                            213069 
                        لینک کوتاه :
                            newspaper.hamshahrionline.ir/O7z7R 
                            
                        
                        
                    +
                        -
                        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
			Copyright 2021 . All Rights Reserved