• یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 19 شوال 1445
  • 2024 Apr 28
پنج شنبه 30 آذر 1402
کد مطلب : 213069
+
-

خنده‌های خوراکی های قدیم

خوراکی‌های خوشمزه یلدا که در گذشته بیشتر در سفره‌ها بود

گرافیک: آرش شاه سمندی

بساط یلدای تهرانی‌ها از گذشته تا امروز تصویری رنگارنگ از خوراکی‌هایی است که برای یک مهمانی با‌اصالت و ارزشمند آماده می‌شود؛ سفره‌ای با هنرنمایی بانوی خانه و غذاهایی که سمفونی طعم‌ها را رقم می‌زنند. انواع آش‌ها، پلوها، شیرینی‌ها و نان‌های شیرین، تخمه‌ها و خشکباری که اغلب محصول باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی تهرانی‌ها بود. خوشنامی این جشن به این بود که فقیر و غنی نداشت، سفره‌ها در خانه اعیان و رعیت چیده می‌شد و هرکسی به آنچه داشت قانع و شاکر بود.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید