• یکشنبه 2 دی 1403
  • الأحَد 20 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 22
چهار شنبه 1 آذر 1402
کد مطلب : 209985
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/8qxxg
+
-

نتایج شگفت‌انگیز مصرف آجیل و غلات به جای غذاهایی با منشاء حیوانی

نتایج پژوهش جدیدی نشان داده است که مصرف کمتر غذاهای حیوانی به‌ویژه گوشت‌های فرآوری‌شده و جایگزینی آنها با غلات کامل، حبوب و آجیل می‌تواند کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت نوع۲ را کاهش دهد. به گزارش ایسنا، نتایج تجزیه و تحلیلی که در نشریه BMC Medicine منتشر شده، نشان داده که گنجاندن بیشتر آجیل، لوبیا و غلات کامل در رژیم غذایی فرد می‌تواند به نتایج بهتری برای سلامتی منجر شود. چی سان، دانشیار تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشکده هاروارد در این مورد گفت: نتایج این پژوهش مفید است؛ زیرا جزئیات آن نشان می‌دهد که کدام تغییرات رژیمی به‌شدت با سلامتی بهتر مرتبط است. آجیل، لوبیا و غلات کامل، همه منابع عالی از مواد مغذی هستند که می‌توانند به بهبود سلامت کلی کمک کنند. به‌عنوان مثال، غذاهای سبوس‌دار، انتخاب‌های خوبی برای رژیم‌ غذایی مغذی هستند؛ زیرا فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی را فراهم می‌کنند. آنها می‌توانند به کنترل سطح کلسترول، وزن و فشار خون کمک کنند و خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و سایر شرایط را کاهش دهند. به‌طور مشابه، آجیل و لوبیا نیز غنی از مواد مغذی هستند و می‌توانند به بهبود نتایج کلی سلامت کمک کنند. پژوهش جدید بر اهمیت گنجاندن بیشتر غذاهای گیاهی در رژیم غذایی افراد تأکید می‌کند. درحالی‌که ایجاد تغییرات در رژیم‌ غذایی می‌تواند چالش برانگیز باشد، گام‌های کوچک می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی ایجاد کند. افراد می‌توانند با افزودن آجیل، لوبیا و غلات کامل به رژیم‌ غذایی، سلامتی خود را باز‌یابند و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را کاهش دهند. آجیل، لوبیا و غلات کامل 3جزو ضروری رژیم‌ غذایی سالم هستند. آنها سرشار از مواد مغذی هستند و فواید بسیاری دارند. آجیل، لوبیا و غلات کامل سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. به‌عنوان مثال، یک اونس بادام حاوی ۶گرم پروتئین، 3گرم فیبر و ۱۴گرم چربی است که بیشتر آنها چربی غیراشباع سالم هستند. به‌طور مشابه، نصف فنجان لوبیای پخته‌شده حاوی 8 گرم پروتئین، 7گرم فیبر و تنها یک گرم چربی است. غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و جو نیز سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین هستند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید