نیشدار و به نمایش در میآید
فیلم مستند «نیشدارو» ساخته منوچهر انور در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید. به گزارش همشهری به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، فیلم مستند نیشدارو ساخته منوچهر انور چهارشنبه 6 تیر در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید و سپس از کتاب «از نیش تا نوش» رونمایی میشود.
در این مراسم منوچهر انور و محمدرضا اصلانی سخنرانی خواهند کرد. منوچهر انور (متولد ۱۳۰۷ در تهران) کارگردان، نویسنده، ویراستار، گوینده و مترجم، فارغالتحصیل آکادمی هنرهای دراماتیک انگلستان است. وی فعالیت هنری را در لندن-سال ۱۳۳۲- بهعنوان نویسنده و بازیگر آغاز کرد.
فیلم مستند نیشدارو در دهه40 ساخته شده و به فعالیتهای مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی میپردازد. نیشدارو ازجمله مستندهای ایرانی است که بیش از 5دهه از عمر آن میگذرد اما روی آن همچنان به خوانشهای متفاوت گشوده است.