ابعاد شکستهای نظامی اسرائیل
رژیم صهیونیستی از زوایای مختلف دچار خسارتهای سنگین شده است
حمله طوفانالاقصی و رفتن نزدیک به 2هزار فلسطینی به سرزمینهای اشغالی، کارایی فناوریهای رژیم صهیونیستی را زیر سؤال برد و عملا انگاره رخنهناپذیری به رژیمصهیونیستی را در اذهان خدشهدار کرد.
از زمان شروع عملیات زمینی هجوم به غزه، اسرائیل همچنان با بمبارانهای کور از مردم بیگناه، قربانی میگیرد و در مقابل، نزدیک به 30افسر صهیونیست کشته شدهاند؛ این آماری است که ارتش اسرائیل اعلام کرده است.
افت شاخصهای اقتصادی حاصل از طوفانالاقصی نیز یکی دیگر از ابعاد شکست اسرائیل است. بنا بر آنچه خود منابع اسرائیلی اذعان میکنند، اقتصاد این رژیم ظرف 2هفته اول بعد از عملیات طوفانالاقصی چیزی قریب به 5میلیارد شکل (معادل با 2میلیارد دلار) خسارت دیده است.
یکی از جدیترین پروژههای اقتصادی که به حالت تعلیق درآمد کریدور هندی-آمریکایی است که از بندر حیفا میگذرد.فرار سرمایههای داخلی و خارجی از اسرائیل در این شرایط جنگی یکی از دلایل جدی این خسارت است.
تصاویر شلوغ فرودگاه بن گوریون در روزهای ابتدایی پس از طوفانالاقصی، حکایت از فرار سرمایهگذاران اقتصادی دارد.
سرنوشت تأسیساتی که اینتل با هزینه 25میلیارد دلاری قصد ساخت آن را داشت و به ساخت تراشههای الکترونیکی اختصاص داده شده است، در هالهای از ابهام قرار دارد؛ بهویژه اینکه مکان استقرار آن تنها 30دقیقه با حصار جداکننده نوار غزه فاصله دارد.
رژیم صهیونیستی از زمان عقبنشینی از غزه در سال2005، میلیاردها دلار صرف تامین امنیت مرزها کرده تا هرگونه تردد سلاح و موشک به سمت غزه را دقیقا زیرنظر داشته باشد.