• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 3 دی 1396
کد مطلب : 2036
+
-

با مردم

با مردم

گلایه فرهنگیان

  تعدادی از آموزگاران آموزش و پرورش منطقه14تهران با ارسال نامه‌ای نوشته‌اند: قبل از فروردین96بخشنامه‌ای برای تعیین کسور  بازنشستگی برایمان ارسال شده بود که آن‌را تکمیل و به اداره فرستادیم. پس از آن تابستان96 حضورا به اداره آموزش و پرورش منطقه14مراجعه و تعیین کسورات شد و گفتند طی چند قسط از حقوق شما کسر می‌کنیم که این کسورات انجام شد. اما متأسفانه هم‌اکنون اداره آموزش و پرورش منطقه اعلام کرده ما بخشنامه کرده بودیم تا اردیبهشت96باید مبلغ 20هزار تومان به بانک صادرات واریز می‌کردید و چون این مبلغ را واریز نکرده‌اید، شما جریمه چند برابری شده‌اید! و چنانچه تا این‌ماه برای قسط‌بندی اقدام نکنید دو برابر باید جریمه بدهید! لطفا منعکس کنید تا بلکه مسئولان آموزش و پرورش منطقه14به داد ما معلمان هم برسند.    ما جمعی از فرهنگیان از مسئولان وزارت آموزش وپرورش درخواست می‌کنیم، لطف کنند در مورد معوقات فرهنگیان، هزینه بیمه تکمیلی، حق‌التدریسی‌ها، تقلیل ساعت پاداش فرهنگیان، پرونده تخلفات آتیه‌سازان حافظ، صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، حداقل به فرهنگیان توضیحاتی را برای شفاف‌سازی‌ ارائه بدهند.

کاهش وزن نان

موضوع گرانی انواع نان همواره برای بسیاری از مردم به‌خصوص اقشار کم‌درآمد به‌عنوان یک معضل محسوب می‌شود. چندی قبل خبری منتشر شد مبنی بر اینکه، رئیس اتحادیه نانوایان و رئیس ستاد تنظیم بازار اعلام کرده احتمال افزایش 15درصدی قیمت نان وجود دارد! هرچند دولت مانع افزایش قیمت نان شد، اما پیام‌های خوانندگان به روزنامه از مناطق مختلف تهران حاکی از آن است که برخی از نانوایان در تخلفی آشکار به کم‌فروشی و کاهش وزن چانه نان اقدام کرده‌اند:   متأسفانه مسئولان نظارتی در سازمان‌های عریض و طویل فقط بلدند بگویند با سامانه اطلاع‌رسانی ما، مورد تخلف را گزارش کنید! پیشنهاد می‌کنیم به‌مدت یک هفته با حضور میدانی در بین مردم تخلفات نانوایان را مشاهده کنند.    یک مسئله مهم این است که متأسفانه مردم از میزان وزن هر نان مطلع نیستند؛ مثلا برای یک قرص نان سنگک معمولی چند گرم خمیر باید استفاده شود؟ این مسئله باعث سوءاستفاده برخی از نانوایی‌ها شده و بهتر است در فهرست قیمت‌های نان، وزن آنها هم قید شود.    چند روز قبل در مغازه بربری‌فروشی دیدم که چونه‌گیر بدون استفاده از ترازو مقداری خمیر را برمی‌دارد و چونه درست می‌کند. در نتیجه نان نازک با تعداد زیادی سوراخ (بیشتر شبیه به تافتون) تحویل مشتریان می‌دهد. اساسا آیا کسی وزن چانه نان را کنترل می‌کند؟  چرا نانوایی‌ها را مجبور به استفاده از ترازو نمی‌کنند؟ وزن چانه‌های نان سنگک خیلی کم شده است. امروز ظهر از نانوایی سنگکی محل سکونت خود یک سنگک گرفتم، باور کنید به‌قدری نازک بود که شبیه نان لواش شده بود.  ما که از زمان اجرای هدفمندی تغییری در کیفیت نان نانوایی‌ها ندیده‌ایم. دولتی‌پزها با همان روش قبلی و آزادپزهای سابق هم کیفیت را پایین آورده‌اند. مشکل این است که نظارتی هم وجود ندارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید