• پنج شنبه 27 دی 1403
  • الْخَمِيس 16 رجب 1446
  • 2025 Jan 16
یکشنبه 5 شهریور 1402
کد مطلب : 201276
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Y6Xkn
+
-

دور افتخار با پرچم وصف‌نشدنی است

فردین هدایتی که در مسیر کسب طلای جهان حتی یک‌امتیاز هم به حریفان نداد اعتقاد دارد کشتی‌گیران خارجی باید از کشتی‌گیران ایرانی الگوبرداری کنند

دور افتخار با پرچم وصف‌نشدنی است

فردین هدایتی یکی از ستارگان تیم ایران در مسابقات جوانان جهان بود که توانست بدون از دست دادن حتی یک امتیاز عنوان قهرمانی جهان را کسب کند. قهرمان آملی ایران که پیش‌تر طلای قهرمانی آسیا را کسب کرده بود از 28مردادماه رسما وارد رده سنی بزرگسالان شد و باید با قهرمانان نامدار ایرانی در دسته فوق‌سنگین رقابت کند. هدایتی درباره قول و قراری که قبل از مسابقات جهانی با خودش گذاشته بود و بی‌توجهی مسئولان استانی و اقتدار کشتی ایران با همشهری صحبت کرده که در ادامه می‌خوانید.
 
   کشتی را از چه سنی و از کجا شروع کردی؟
از سن 4تا 8سالگی ژیمناستیک کار می‌کردم و بعد از آن به رشته مورد علاقه خودم کشتی رفتم. عاشقانه کشتی را دوست دارم و تمام تلاشم را می‌کنم تا به اهدافی که در ذهنم دارم و رویای کودکی‌ام بوده برسم. کشتی را در همان شهر خودم آمل شروع کردم.
 
   در مسابقات جهانی و قهرمانی آسیا بسیار آماده بودی و با انگیزه بالایی روی تشک می‌رفتی. از شرایطت در این رقابت‌ها برایمان بگو؟
در تمامی مسابقاتی که شرکت می‌کنم سعی می‌کنم بهترین باشم. در مسابقات قهرمانی جهان تمام تمرکزم روی این بود که بدون از دست دادن امتیاز قهرمان جوانان جهان شوم. وقتی که در دنیا قهرمان می‌شوی و پرچم ایران را بالاتر از سایر کشورها می‌بینی واقعا احساس غرور می‌کنی. یا آن لحظه‌ای که با پرچم ایران روی تشک دور افتخار زدم واقعا لذتبخش بود و احساسم قابل وصف نیست.
 
   سطح مسابقات چطور بود؟
طبق پیش‌بینی‌ها مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار بود و حضور کشورهای روسیه و بلاروس سطح کیفی مسابقات را بالا برده بود. ولی اینها تأثیری روی کار تیم ما نداشت و همه بچه‌ها عالی کشتی گرفتند تا تیم ایران با اقتدار و همانند سال گذشته عنوان قهرمانی جهان را کسب کند. امیدوارم این موفقیت‌ها برای کشتی‌گیران ایرانی تداوم داشته باشد و شاهد مدال‌های رنگارنگ کشتی‌گیران در مسابقات مختلف بین‌المللی باشیم و پرچم ایرانی همیشه بالا باشد.
 
   از بین کشتی‌گیران ایرانی و خارجی به کدام کشتی‌گیر علاقه داری و او را الگوی خودت قرار داده‌ای؟
کشتی‌گیران ایران آنقدر بزرگ هستند و دلاورانه کشتی می‌گیرند که معرفی یک نفر از بین آنها کار سختی است. من حسن یزدانی را که هم‌استانی بنده هم هست و دلاورانه و پهلوانانه کشتی می‌گیرد به‌عنوان الگو انتخاب می‌کنم. الگوی خارجی هم ندارم و به‌نظرم کشتی‌گیران خارجی باید از کشتی‌گیران ایرانی الگوبرداری کنند.
 
   کار کردن با حمید باوفا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان چطور بود؟ شنیدیم که او بسیار روی مسائل انضباطی سختگیر است؟
آقای حمید باوفا مربی دلسوز و کاربلد کشتی ایران است که به همراه کادرشان واقعا برای تمام بچه‌ها زحمت کشیدند. آنها برای موفقیت بچه‌های تیم سختی‌های زیادی ازجمله دوری خانواده و اردوهای شبانه‌روزی را تحمل می‌کنند. آقای باوفا علاوه بر مسائل فنی از نظر روانی هم برای من خیلی زحمت کشید و صحبت‌های زیادی با هم داشتیم که باعث شد من برای کسب مدال طلای جهان انگیزه زیادی داشته باشم.
 
   کشتی در رده جوانان برایت تمام شد. حالا هدف بعدی‌ات چیست؟
هدف اصلی من حضور در بازی‌های المپیک 2024پاریس و کسب مدال طلا در این رقابت‌هاست. برای تمام حریفان داخلی‌ام احترام زیادی قائلم ولی من آمده‌ام به آن هدفی که دارم برسم و با حریفانم روی تشک کشتی رقابت خواهم کرد. اینکه در آینده نزدیک کجا کشتی باید بگیرم در اختیار کادر فنی است. من سرباز کشور هستم و هر جا صلاح بدانند با جان‌ودل مبارزه خواهم کرد. از 28مرداد وارد رده سنی بزرگسالان شدم و خوشحالم که به هدفم نزدیک‌تر شدم. می‌دانم کار سختی در پیش دارم. وارد شدن از رده جوانان به بزرگسالان با سختی‌های بسیاری همراه است ولی من مشتاقم همه این سختی‌ها را تحمل کنم تا به هدفم برسم.
 
   رقابت با امین میرزازاده را چطور می‌بینی؟ او دارنده مدال نقره بزرگسالان جهان است و به‌نظر حریف سرسختی برای توست؟
دقیقا همینطور است. آقای میرزازاده از کشتی‌گیران بااخلاق و پهلوان ایران است. با ایشان دوست هستم و خیلی خوشحالم که حضور ایشان باعث می‌شود تلاشم را بیشتر کنم تا درنهایت بهترین نفر راهی مسابقات شود و پرچم ایران را به اهتزاز درآورد. روی تشک با هم رقیب هستیم و بیرون تشک رفیق.
 
   کشتی در رشته آزاد و فرنگی در رده نوجوانان و جوانان قهرمان جهان شد. دلیل این موفقیت‌ها را در چه می‌دانی؟
دلایل مختلفی دارد ولی باید تشکر ویژه‌ای از آقای دبیر کرد که کمپ بسیار عالی برای کشتی‌گیران درست کرده که همه امکانات تمرینی و تفریحی در آن مهیا شده است. تا حالا هیچ رئیس فدراسیونی نتوانسته بود چنین امکاناتی را برای کشتی فراهم کند و اینهاست که برای کشتی کشور ماندگار خواهد بود. امسال در تمام رده‌های سنی کشتی آزاد و فرنگی بچه‌ها قهرمان جهان شدند که این قطعا نیاز به یک زیرساخت خوب داشت که با وجود آقای دبیر برای ما به‌وجود آمد. به‌شخصه دوست داشتم آقای دبیر 4سال دیگر به‌عنوان رئیس فدراسیون در کشتی حضور داشته باشند که خدا را شکر این اتفاق افتاد.
 
   مسئولان برای استقبالت آمدند؟ شنیدیم که برخی از قهرمانان از بی‌توجهی مسئولان گلایه داشتند.
در ابتدای شهر آمل برخی از مسئولان را دیدم که برای استقبال آمده بودند. البته همه نبودند برخی آمده بودند که همان جا همدیگر را دیدیم. قبلا وعده می‌دادند ولی این بار این اتفاق هم رخ نداد! امیدوارم در آینده شرایط بهتر شود. اگر ورزشکاران دغدغه مسائل مالی و شغلی نداشته باشند قطعا نتایج بهتری رقم خواهند زد. البته من تمرکزم روی هدفم است و این مسائل روی کارم تأثیر نخواهد داشت.

اهدای مدال به شهید گمنام
دو سال است که در خانه کشتی زندگی می‌کنیم. من هر روز صبح قبل از رفتن به صبحانه به پابوس شهید گمنام که مقبره‌اش در کمپ تیم‌های ملی است می‌روم و از آن بزرگوار مدد می‌گیرم. پارسال دوست داشتم مدال طلا را به این بزرگوار اهدا کنم که شرایطش پیش نیامد و مدال نقره گرفتم ولی امسال نیت کردم و از شهیدگمنام خواستم پیش خدا واسطه شود که اگر قسمتم است مدال طلای جهان را کسب کنم. حالا که این اتفاق افتاده دوست دارم مدالم را به روح این شهید بزرگوار تقدیم کنم. امیدوارم در آینده مدال‌های طلای دیگری کسب کنم و به این شهید بزرگوار تقدیم کنم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید