روز گذشته نشست سازمان نظام صنفی رایانهای (نصر) تهران با موضوع «توسعه زیرساخت اقتصاد دیجیتال؛ موانع و فرصتها» برگزار شد.
در این نشست اعضای سازمان نصر تهران به چالشهای حوزه واردات و تولید تجهیزات زیرساختی حوزه فناوری اطلاعات که بر توسعه اقتصاد دیجیتال کشور اثر میگذارند، پرداختند.
احسان زرین بخش، عضو هیأتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای(نصر) تهران در پاسخ به پرسش همشهری که برای چالشهای موجود، آیا به راهحلها هم توجه شده یا نه با اشاره به اینکه دولت در گمرک بررسی میکند که چه کالاهایی با چه میزان کیفیت وارد کشور شود، با ذکر یک مثال توضیح داد: «اگر محمولهای با هزار سرور وارد کشور شود، دولت یک سرور را در آزمایشگاه بررسی میکند و براساس آن یک سرور، اجازه میدهد که کل محموله وارد کشور شود.»
بهگفته او، در حوزه تولید هم دولت بررسی میکند که بهعنوان مثال، در زمان حاضر چه کالایی در حال تولید است.
زرین بخش با تأکید بر اینکه پیشنهاد سازمان نظام صنفی رایانهای تهران این است که پایش کل شبکه، یعنی تامین، تولید و توزیع بهعهده این نهاد صنفی گذاشته شود، یادآوری کرد که در سازمان نصر تهران شورای انتظامی تشکیل شده و اگر مصرفکننده یا بهرهبردار از موردی ناراضی باشد و شکایت کند در این شورا براساس قانون برخورد میشود. حتی در مواردی شرکتی پلمب یا تعطیل شده است.
عضو هیأت مدیره نصر تهران همچنین پیشنهاد داد که به جای یک یا 2 گلوگاه که باعث تأخیر در فرایندها و رسوب سرمایه میشود، کل خدمات و تجهیزات شرکت ارائهکننده با نظارت پسینی بررسی شود تا به این ترتیب شاهد تسهیلگری باشیم.
مسعود شکرانی، رئیس کمیسیون تامین هم به چالشهای تامین تجهیزات اشاره کرد و گفت: «مکاتبات ما بهدلیل تحریمها با دشواری انجام میشود و اگر مشکلی بهوجود بیاید نمیتوانیم پیگیری کنیم. با وجود این برای کالاهای داخل کشور گارانتی یکسانی با نقاط دیگر دنیا فراهم میکنیم.»سهیل ترکان، هم دوره عمر تکنولوژی کالاهای IT را بسیار کوتاه دانست و گفت: «برای تولید ترند روز با توجه به اینکه ۶ماه طول میکشد تا تولید انبوه کنیم، بازار را از دست میدهیم.»
دو شنبه 30 مرداد 1402
کد مطلب :
200631
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/X6Vv8
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved