پروژههای کوچکمقیاس محلی بیش از هر چیز با زندگی روزانه اهالی هر منطقه ارتباط دارد. این پروژهها به نسبت طرحهای بزرگ عمرانی و ترافیکی، هزینه کمتری دارند، اما اجرای بموقع آنها رضایتمندی بیشتری در میان ساکنان محلهها ایجاد میکند. نیازهای محلی با نظرخواهی از اهالی محلهها مشخص میشود، اما در مدیریت دوره پنجم شورای شهر جای این نظرخواهیها خالی بود.
عضو شورای دوره پنجم در یکی از جلسات شورا در دیماه1399 با اشاره به لزوم توجه به تسریع پروژههای محلهمحور با مشورت شورایاران، گفت: «تحقق «تهران شهری برای همه» با عمل و میدان دادن به شهروندان جهت مشارکت در اداره شهر معنا پیدا میکند. شورای پنجم در تبصره35 بودجه سال99 شهرداری را مکلف کرد حداکثر تا پایان خرداد این سال، فهرست پروژههای اجرایی هر محله را با اخذ نظر مشورتی شورایاران تعیین کند، ولی با وجود پایان مهلت مقرر اقدامی صورت نگرفت و این موضوع یکی از گلایههای بحق شورایاران است.»
در ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، نظرخواهی گستردهای از شهروندان با اولویت پروژههای محلی طراحی شد که «من شهردارم» نام گرفت. این طرح در دیماه1401 به مرحله اجرا رسید. پروژههایی که قبلا در تماسهای مردمی با 137مشخص شده بود یا نخبگان محلی آن را پیشنهاد کرده بودند بهصورت یک فهرست 2هزار عددی درآمد که شامل حدود 10پروژه در هر محله میشد. 346هزار شهروند تهرانی در این طرح شرکت کردند و حدود 5میلیون نظر درباره پروژهها بهدست آمد.
بهگفته مجید باقری، معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری، در بودجه سال1402 برای اجرای این پروژهها 4هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده تا براساس نظر اهالی محلهها اجرا شود.
چهار شنبه 25 مرداد 1402
کد مطلب :
200188
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/g5Xy3
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved