• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
دو شنبه 28 خرداد 1397
کد مطلب : 19971
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/QAjY
+
-

قهرمان‌خوب، قهرمان‌بد

قهرمان‌خوب، قهرمان‌بد

محسن محمود صفری
گویی داستان کشتی و وزارت ورزش پایانی ندارد و هر روز سوژه جدیدی برای اعتراض کشتی‌گیران مطرح می‌شود و نامه‌ای جدید از طرف رسول خادم برای ستاد وزارت ورزش در خیابان سئول فرستاده می‌شود؛نامه‌هایی که هیچگاه عاشقانه نیست و لحنی انتقادی و اعتراضی دارد. در آخرین نامه اما رسول خادم، رییس فدراسیون کشتی ایران طی نامه‌ای خطاب به وزیر ورزش و جوانان اعلام کرده که از یک ریال کشتی‌گیران هم نخواهد گذشت! ماجرا مربوط به حواله سکه‌هایی است که در مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال‌آور توسط رییس جمهـور به ورزشکاران داده شد. زمانی که فدراسیون برای دریافت سکه‎‌ها به بانک مرکزی مراجعه کرده است، اعلام شده به‌دلیل افزایش قیمت و رشد قیمت سکه مابه‌التفاوت قیمت سکه‌ها باید پرداخت شود که به گفته مسئولان فدراسیون حدود یک میلیارد و نیم می‌شود.
     اختلاف یک میلیارد و نیم میلیون تومانی 
کشتی‌گیران که طی ماه‌های آینده بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی را در پیش دارند معتقدند در حق آنها اجحاف شده است. آنها عنوان کرده‌اند وزارت ورزش و جوانان مابه‌التفاوت پاداش برخی رشته‌ها را پرداخت کرده است و آنها موفق به پرداخت جوایز به ورزشکاران‌شان شده‌اند ولی این اتفاق برای رشته کشتی رخ نداده است. مصطفی حسین‌خانی، دارنده مدال برنز جهان در این باره گفت:« چندین هفته از مراسم تجلیل رییس‌جمهور از ورزشکاران گذشته است، اما هنوز خبری از دریافت جوایز ما نیست. در حالی‌که مسئولان وزارت ورزش و جوانان می‌گویند مبالغ سکه‌ها را به حساب فدراسیون واریز کرده‌اند، اما فدراسیون نمی‌تواند با پول پرداختی جوایز حدود 300 نفر را پرداخت کند. فدراسیون کشتی برای تامین منابع مالی خودش با مشکل روبه‌رو است و قطعا نمی‌تواند حدود یک و نیم میلیارد تومان مابه‌التفاوت را پرداخت کند تا جوایز تمامی کشتی‌گیران پرداخت شود.مسئولان وزارت ورزش و جوانان برای برخی رشته‌ها بلافاصله مابه‌التفاوت‌ها را پرداخت کرده‌اند اما برای کشتی خبری نیست و مسئولان وزارت ورزش در آستانه بازی‌های آسیایی جاکارتا اینچنین روحیه کشتی‌گیران را بالا می‌برند.» 
 فدراسیون کشتی عنوان کرده بلافاصله پس از مراسم تجلیل برای دریافت جوایز به بانک مرکزی مراجعه کرده است ولی نتیجه‌ای حاصل نشده است. فدراسیون اگر بخواهد جوایز کشتی‌گیران را طبق حواله و پاداش‌های تعیین شده آنها بپردازد باید مابقی را از بودجه خود تامین کند یعنی مبلغ یک میلیارد و نیم باید از بودجه فدراسیون هزینه شود.
     ابراهیم جوادی: بین کشتی و والیبال چه تفاوتی است؟
پیشکسوتان کشتی نسبت به عدم پرداخت مابه‌التفاوت پاداش کشتی‌گیران توسط وزارت ورزش و جوانان واکنش نشان دادند.منصور برزگر، عضو شورای فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد درباره عدم پرداخت پاداش کشتی‌گیران گفت:«متاسفانه تبعیض بین ورزشکاران در نهایت به ضرر ورزش ایران است و هیچگاه نباید به رشته های مدال‌آور و افتخارآفرین همچون کشتی بی‌توجهی کرد.گویا در بحث ما به‌التفاوت مبلغ سکه‌های ورزشکاران مدال‌آور باوجود توجه به برخی رشته‌های دیگر، هیچ توجهی به کشتی‌گیران نشده و این مساله به واقع باعث دلسردی بچه‌ها خواهد شد.میادین و رویدادهای مهمی را پیش‌رو داریم و اگر قرار باشد به‌این شکل رفتار شود نباید از این قهرمانان، توقع تکرار موفقیت و کسب افتخار داشت.»
همچنین ابراهیم جوادی دارنده 4 مدال طلای جهان و یک برنز المپیک با گلایه از عملکرد وزارت ورزش و جوانان گفت:«واقعا چه فرقی میان کشتی و والیبال است که پاداش رشته والیبال را خیلی زود پرداخت کردند اما پاداش کشتی‌گیران را به‌طور کامل پرداخت نمی‌کنند؟ خب اگر قرار است پاداشی بدهند زودتر آن را پرداخت کنند تا به درد کشتی‌گیران بخورد، کشتی واقعا مظلوم واقع شده است و از مسئولان وزارت ورزش و جوانان خواهش می‌کنم کاری نکنند کشتی‌گیران بیش از این ناامید شوند. هرچند کشتی‌گیران برای پول این همه سختی را تحمل نمی‌کنند، اما نباید با این گونه بی‌توجهی‌ها انگیزه‌شان را کم کنند.کشتی‌گیران از قشر زحمتکش جامعه هستند و باید به آنها کمک مالی شود. البته این کمک‌ها کم است اما اگر قرار است همین مقدار پاداش را هم بدهند، خب به شکل درست و هر چه‌ سریع‌تر پرداخت کنند تا کشتی‌گیران با خیال راحت خود را برای حضور در رویدادهای بسیار مهم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی آماده کنند.»
 

این خبر را به اشتراک بگذارید