• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
چهار شنبه 4 مرداد 1402
کد مطلب : 198308
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qjLXR
+
-

کلام رهبری

 تحقیقاً یکی از مهم‌ترین امتیازات جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان، این است که جامعه شیعه، برخوردار از خاطره عاشوراست.
 ۱۳۷۳ /۰۳/۱۷

 قدر مجالس عزاداری را بدانند، از این مجالس استفاده کنند و روحاً و قلباً این مجالس را وسیله‌ای برای ایجاد ارتباط و اتصالِ هرچه محکم‌تر میان خودشان و حسین‌بن‌علی علیه‌السلام، خاندان پیغمبر و روح اسلام و قرآن قرار دهند.
 ۱۳۷۳/۰۳/۱۷

 برخی کارهاست که پرداختن به آنها، مردم را به خدا و دین نزدیک می‌کند. یکی از آن کارها، همین عزاداری‌های سنتی است که باعث تقرب بیشتر مردم به دین می‌شود. اینکه امام فرمودند «عزاداری سنتی بکنید» به‌خاطر همین تقریب است. در مجالس عزاداری نشستن، روضه خواندن، گریه کردن، به سر و سینه زدن و مواکب عزا و دسته‌های عزاداری به راه انداختن، از اموری است که عواطف عمومی را نسبت به خاندان پیغمبر، پرجوش می‌کند و بسیار خوب است.
۱۳۷۳/۰۳/۱۷

 عبرت آن است که انسان نگاه کند و ببیند چطور شد حسین‌بن‌علی علیه‌السلام - همان کودکی که جلوی چشم مردم، آن همه مورد تجلیل پیغمبر بود و پیغمبر درباره او فرموده بود: «سید شباب اهل الجنه»؛ سرور جوانان بهشت - بعد از گذشت نیم قرن از زمان پیغمبر، با آن وضع فجیع کشته شد؟!
 ۱۳۷۳/۱۰/۱۵
 
درس عاشورا، درس فداکاری و دینداری و شجاعت و مواسات و درس قیام للَّه و درس محبت و عشق است. یکی از درس‌های عاشورا، همین انقلاب عظیم و کبیری است که شما ملت ایران پشت سر حسین زمان و فرزند ابی‌عبداللَّه الحسین علیه‌السلام انجام دادید. خود این، یکی از درس‌های عاشورا بود.
۱۳۷۷/۰۲/۱۸

* امام بزرگوار ما، محرم را به‌عنوان ماهی که در آن، خون بر شمشیر پیروز می‌شود، مطرح نمود و به برکت محرم، با همین تحلیل و منطق، خون را بر شمشیر پیروز کرد. این، یک نمونه از جلوه‌های نعمت ‌ماه محرم و مجالس ذکر و یاد امام حسین علیه‌السلام است که شما دیدید.
۱۳۷۳/۰۳/۱۷
 

این خبر را به اشتراک بگذارید