• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
پنج شنبه 25 خرداد 1402
کد مطلب : 194587
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0gOPy
+
-

‌کاهش 14درصدی تولید‌گوشت قرمز

دولت سیزدهم تلاش دارد تا با واردات گوشت قرمز، از روند افزایش قیمت جلوگیری کند

مرکز آمار ایران می‌گوید: تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی ایران در اردیبهشت امسال نسبت به اردیبهشت سال گذشته 14درصد کم شده به‌نحوی که میزان تولید گوشت گوسفند و بره 20درصد، بز و بزغاله 17درصد، گاو و گوساله 8درصد، گاومیش و بچه گاومیش 22درصد و شتر 5درصد افت کرده است.
به گزارش همشهری، میزان کشتار گوشت قرمز در‌ماه گذشته نسبت به فروردین‌ماه امسال 11درصد رشد داشته است. بررسی میزان عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی در ماه‌های اردیبهشت 7سال اخیر نشان می‌دهد که میزان گوشت تولید شده از 25.1هزار تن در اردیبهشت سال 1398 به 50.8هزار تن در اردیبهشت سال گذشته رسیده بود و این روند افزایشی برای نخستین‌بار در 4سال گذشته متوقف شده و دوباره در اردیبهشت امسال روندی کاهشی را تجربه کرده است.
 افزایش قیمت گوشت قرمز در 2سال گذشته باعث خارج شدن این فرآورده از سبد مصرفی بسیاری از خانوارها شده و از سوی دیگر افزایش هزینه تولید هم به عاملی برای کشتار دام مولد تبدیل شده است. دولت سیزدهم تلاش دارد تا با واردات گوشت قرمز، از روند افزایش قیمت جلوگیری کند. انتظار می‌رود با تعیین وزیر جهادکشاورزی، دست‌کم چشم‌انداز سرمایه‌گذاری در بخش تولید گوشت قرمز و پرورش دام روشن‌تر شود.‌


 

این خبر را به اشتراک بگذارید