• یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 11 ذی القعده 1445
  • 2024 May 19
چهار شنبه 26 بهمن 1401
کد مطلب : 185701
+
-

آقای دکتر خَیر

اینکه یک نفر شغل و کاسبی پدرش را ادامه بدهد و بعد تصمیم بگیرد درس بخواند و دکتر شود و در نهایت هم بعد از گرفتن دکتری، برود سراغ طبابت، خیلی دیده یا شنیده‌ایم، اما معمولا برعکس این اتفاق نمی‌افتد و اگر بیفتد، عجیب است. مثل مورد عجیب آقای دکتر حمید امین که با داشتن مدرک دکترای روانشناسی و سال‌ها فعالیت و مشاوره در این رشته، همچنان به حرفه قصابی و کسب‌وکار آبا و اجدادی‌اش وفادار مانده و چراغ مغازه پدر را روشن نگه داشته است. حمید امین، نه‌ تنها دکتر خوبی است که کاسب خوشنامی هم است و با وجود نوسانات بازار و قیمت گوشت، طبق رسم پدر و اجدادش، همیشه در گوشه یخچال مغازه اش، مقداری گوشت رایگان برای کمک و حمایت از نیازمندان و خانواده‌های آبرومند، دارد و معتقد است با انجام کار خوب و کمک به دیگران علاوه بر انتقال حس مثبت، به‌دلیل بهره‌مندی از دعای خیر، باعث سلامت روان هم می‌شود. پدر و مادر آقای امین هر2 اهل محله مولوی و بچه‌محل «مرشد چلویی» معروف بازار تهران بودند. حمید امین از رسم ماندگار همسایه‌شان یاد می‌کند و می‌گوید: «اگر کسی از مرشد چلویی، مرد معروف بازار تهران، غذای نسیه یا رایگان درخواست داشت یا اینکه طلب وجه دستی می‌کرد، هیچ‌وقت نه نمی‌شنید. مرحوم پدرم اغلب تأکید داشت که مشتری نباید دست خالی از مغازه خارج شود. این توصیه همیشه آویزه گوشم بود که حواسم به همه مشتری‌ها باشد و تا جایی که امکانات و توانایی دارم، آنها را حمایت کنم. اوایل کار خودمان از توزیع گوشت رایگان شروع کردیم. اما به‌مرور زمان خیران زیادی به ما اضافه شدند. افراد بی‌ریایی که یک گوسفند کامل را به نیت کمک به نیازمندی قربانی می‌کنند تا دوست یا همسایه‌ای سر گرسنه زمین نگذارد.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :