معاون وزیر جهادکشاورزی اعلام کرد: آرد باید مستقیما در تولید نان مورد استفاده قرار گیرد و هرگونه افزودنی مانند سبوس، غیرقانونی و غیربهداشتی است و مصرفکنندگان نباید آن را بخرند، زیرا گاهی اوقات از سبوس دامی در پخت نان استفاده میشود. بسیاری از نانواییها بهویژه سنگک و بربری، سبوس را بهعنوان یکی از ویژگیهای افزودنی به نان تبلیغ کرده و آن را گرانتر میفروشند؛ درحالیکه یزدان سیف - مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران - در اینباره به ایسنا گفت: سبوس خوراکی و مورد استفاده مصرف انسانی به غیراز فیبر که به گوارش انسان کمک میکند، خاصیت دیگری ندارد. به گفته او این ماده خوراکی برای مناطقی مفید است که مردم در آن میوه مصرف نمیکنند نه ایرانیها که با میوه سیر میشوند. او افزود: حتی در اروپا سبوس مصرف ندارد که این امر نشان میدهد این ماده غذایی چندان ارزشمند نیست.
دو شنبه 7 خرداد 1397
کد مطلب :
17974
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/WwmX
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved