معاون وزیر جهادکشاورزی اعلام کرد: آرد باید مستقیما در تولید نان مورد استفاده قرار گیرد و هرگونه افزودنی مانند سبوس، غیرقانونی و غیربهداشتی است و مصرفکنندگان نباید آن را بخرند، زیرا گاهی اوقات از سبوس دامی در پخت نان استفاده میشود. بسیاری از نانواییها بهویژه سنگک و بربری، سبوس را بهعنوان یکی از ویژگیهای افزودنی به نان تبلیغ کرده و آن را گرانتر میفروشند؛ درحالیکه یزدان سیف - مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران - در اینباره به ایسنا گفت: سبوس خوراکی و مورد استفاده مصرف انسانی به غیراز فیبر که به گوارش انسان کمک میکند، خاصیت دیگری ندارد. به گفته او این ماده خوراکی برای مناطقی مفید است که مردم در آن میوه مصرف نمیکنند نه ایرانیها که با میوه سیر میشوند. او افزود: حتی در اروپا سبوس مصرف ندارد که این امر نشان میدهد این ماده غذایی چندان ارزشمند نیست.
نان سبوسدار نخرید
در همینه زمینه :