دکتر حشمتالله رضوی، سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو: نسبت به فعالیت کارگاههای زیرزمینی تولید فرآوردههای گوشتی هوشیار باشید. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند.
دو شنبه 5 آبان 1404
کد مطلب :
265906
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/oQZJX
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved