• یکشنبه 20 مهر 1404
  • الأحَد 19 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 12
چهار شنبه 2 خرداد 1397
کد مطلب : 17417
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/D0py
+
-

اخبار محلی

تهیه جهیزیه در پایان رمضان

منطقه1


شهروندان نیکوکاری که دغدغه حمایت ازدختران دم بخت را دارند می‌توانند همراه با مددکاران کمیته امداد امام خمینی(ره) در طرح جمع‌آوری جهیزیه شرکت کنند. «حسین خجسته» رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، گفت: «این طرح تا پایان ماه رمضان با همراهی خیّران درتمام محله‌های شمیران برگزارمی شود و برای دختران دم بخت خانواده‌های بی‌سرپرست و نیازمند، لوازم اولیه زندگی شامل یخچال، گاز، فرش، سرویس آشپزخانه و بخشی از سرویس چوب را تهیه می‌کنیم.» شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 26203014 تماس بگیرند. 




اصلاح هندسی برای کاهش ترافیک فرحزاد

منطقه2


طرح ساماندهی ترافیک بزرگراه یادگار امام(ره) و خیابان فرحزاد اجرا می‌شود. 

معاون شهردار ناحیه 9 منطقه 2 با اعلام این خبر گفت: «در طرح جدید، ورودی خیابان فرحزاد از بزرگراه یادگار امام(ره) مسدود می‌شود و شهروندان برای دسترسی می‌توانند از باند عبوری خیابان ایثار استفاده کنند. این طرح برای کاهش بار ترافیکی و ساماندهی‌ تردد خودروها اجرا می‌شود تا شهروندان در شرایط بهتری از اینجا‌ تردد کنند.»

«سیداکبر میرصانع» افزود: «اگر مشکلی در اجرای این پروژه پیش نیاید تا یک ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.»

او تأکید کرد: «علاوه بر اصلاح هندسی عملیات لکه‌گیری آسفالت، تابلوهای راهنمایی و رانندگی و بهسازی مسیرهای عبوری محله فرحزاد را هم شروع کرده‌ایم.»




کنترل شبانه‌روزی شبکه‌های آب 

منطقه5


تمامی نقاط شبکه و انشعابات آبرسانی در منطقه به‌صورت آنلاین کنترل می‌شود. «حسن حقیقی»، مدیر شرکت آبفای ناحیه 3 گفت: «با تلاش کارشناسان آبفای منطقه توانستیم 24 ساعته انشعابات و نوع مصرف آب در منطقه را کنترل کنیم. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در طول شب مقدار مصرف آب تا 70‌درصد کاهش پیدا می‌کند و در طول روز به‌ویژه عصرها مصرف آب به اوج خود می‌رسد. با توجه به اینکه به‌صورت آن لاین محدوده را تحت کنترل داریم هر نوع شکستگی یا هدر رفت آب را به سرعت ردیابی و اقدام به ترمیم آن می‌کنیم.»




برگزاری شب حسین سناپور؛ امروز

منطقه7


 سلسله نشست‌های دیدار با نویسندگان پیشکسوت، امروز با عنوان «شب حسین سناپور» در مؤسسه هفت اقلیم برگزار می‌شود. 

به گزارش روابط‌عمومی مؤسسه فرهنگی و هنری هفت اقلیم، در این نشست که با حضور «حسین سناپور» داستان‌نویس پیشکسوت کشور به‌صورت سخنرانی مهمان و گفت‌وگوی آزاد برگزار می‌شود، سناپور درباره تجربه‌های نوشتن و زیستن در فضای ادبیات داستانی صحبت خواهد کرد و فرصتی برای نویسندگان و علاقه‌مندان ادبیات فراهم خواهد شد تا ضمن آشنایی با جهان‌بینی این نویسنده درباره داستان و نوشتن، سؤالات و ابهامات ذهنی خود در مورد نویسندگی و چگونگی مواجهه با موانع نوشتن را مطرح کنند. 

حضور علاقه‌مندان در این نشست که با حضور «فرشته احمدی» نویسنده و منتقد ادبی برگزار می‌شود، آزاد است و می‌توانند ساعت18 به مؤسسه فرهنگی و هنری هفت اقلیم در خیابان شریعتی، بالاتر از خیابان ملک، بعد از خیابان شهید کشواد، پلاک 569 مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 88146490 و 88457825 تماس بگیرند. 

حسین سناپور، متولد سال۱۳۳۹ است که داستان‌نویسی را از کلاس‌های هوشنگ گلشیری شروع کرد. 

رمان «نیمه غایب»، از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر فارسی به نویسندگی اوست و «پسران دهکده»، «افسانه» و «شب طولانی» از دیگر آثار این داستان‌نویس پیشکسوت است.




اکران رایگان فیلم در فرهنگسرای عطار نیشابوری

منطقه10


 برنامه هفتگی «سینما سینما» در فرهنگسرای عطار نیشابوری اجرا می‌شود. 

مدیر روابط‌عمومی فرهنگسرای عطار نیشابوری در این‌باره گفت: «در طرح فرهنگی سینما سینما، با نمایش رایگان فیلم‌های سینمایی در کنار غنی‌سازی اوقات فراغت خانواده‌ها و ترغیب مخاطب به تماشای فیلم به دنبال رونق گیشه‌ها هستیم.» 

«کوروش ایلخانی» افزود: «در پایان اکران هر فیلم از کارشناسان و متخصصان سینمایی دعوت خواهد شد تا به نقد و بررسی فیلم بپردازند. این برنامه چهارشنبه‌ها ساعت 16 اجرا می‌شود که در پایان هر ماه به برترین نقد فیلم ارائه شده از سوی شهروندان جوایزی اهدا خواهد شد.»




راه‌اندازی زمین پینت‌بال ویژه بانوان

منطقه13


زمین بازی پینت‌بال ویژه بانوان در مجموعه فرهنگی ورزشی دوکوهه در محله سرخه‌حصار راه‌اندازی شد. دبیر شورایاری محله سرخه‌حصار با بیان این مطلب گفت: «با توجه به کمبود سرانه‌های ورزشی در محله سرخه‌حصار و بنا به درخواست شهروندان و افزایش سرانه‌های تفریحی و رفاهی، زمین بازی پینت‌بال ویژه بانوان در مجموعه ورزشی دوکوهه راه‌اندازی شد.» «محمود معنوی» افزود: «هدف از راه‌اندازی این زمین، تشویق بانوان به انجام فعالیت‌های ورزشی و نهادینه کردن فرهنگ ورزش میان آنان است. همچنین بانوان می‌توانند هر روز از ساعت 9 تا 16 از استخر و دیگر امکانات ورزشی این مجموعه زیر نظر مربیان مجرب نیز استفاده کنند.» مجموعه ورزشی دوکوهه در بزرگراه شهید دوران، جنب پمپ گاز قرار دارد. 




مشاوره‌ رایگان به بانوان سرپرست خانوار

منطقه15


 بانوان سرپرست خانوار منطقه می‌توانند از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شوند. 

مدیر اداره بانوان شهرداری منطقه 15 گفت: «بانوان سرپرست خانوار می‌توانند از خدمات مشاوره کلینیک شهرداری از جمله رفع مشکلات درمانی، مشاوره‌های روان‌شناسی و آموزشی بهره‌مند شوند.» «طاهره محمدی» افزود: «در این مرکز روان‌شناسان مجرب با دادن مشاوره‌های لازم به زنان سرپرست خانوار به مشکلات روحی و روانی مراجعان هم رسیدگی می‌کنند.» بانوان سرپرست خانوار متقاضی می‌توانند برای بهره‌مندی از این خدمات تا پایان اردیبهشت به خیابان خاوران، خیابان اعظم نظامی، ساختمان مرکز خدمات اجتماعی شهرداری مراجعه کنند.




ایجاد2 هزار فرصت شغلی درشهرری 

منطقه20


 روستاییان وکارآفرینان ری می‌توانند برای دریافت وام اشتغال درسامانه «کارا» ثبت‌نام و از «تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری» و«تسهیلات اشتغال فراگیر» استفاده کنند. 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری با اشاره به اینکه این 2طرح 2 هزار فرصت شغلی در ری به وجود می‌آورد گفت: «فقط کسانی از تسهیلات اشتغال بهره‌مند می‌شوند که طرحی مطرح ‌کنند تا یکی از عناوین شغلی در سامانه همراه با توجیه اقتصادی باشد و توسط دستگاه اجرایی مرتبط با طرح اشتغال، کمیته فنی و مؤسسه عامل پرداخت‌کننده تأیید شوند.»

«حسین علیزاده» با اشاره به اختصاص تسهیلات کم‌بهره‌ برای روستاییان و عشایر افزود: «تسهیلات با نرخ 6‌درصد برای سرمایه ثابت و تسهیلات با نرخ 10‌درصد برای سرمایه درگردش برای توسعه و خودکفایی روستاها، نواحی صنعتی کنار روستاها و شهرهایی با جمعیت زیر10هزار نفر از محل صندوقات ارزی پرداخته می‌شود. اما در طرح اشتغال فراگیر، تسهیلات از منابع بانک‌ها تأمین و با نرخ 18‌درصد به کارآفرینان ارائه می‌شود.»

کارآفرینان و سرمایه‌گذاران روستایی علاقه‌مند به فعالیت و سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی و عشایری می‌توانند به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند. 

این خبر را به اشتراک بگذارید