دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: کنسرو ماهی، خوراک دانشجویان، کارگرها و قشر متوسط و ضعیف جامعه است که بعد از افزایش نرخ این محصول میزان خرید از سوی این افراد 20 تا 25درصد کاهش پیدا کرد. محمد میررضوی به ایلنا افزود: سقف 35هزار تومان برای عرضه تن ماهی درنظر گرفته شده و این در حالی است که قیمت واقعی تن ماهی حدود 44 تا 45هزار تومان است و آنالیز قیمت نهادههای پاییندستی مانند قوطی، در آسان باز شو، کارتن، شیرینگ و... به خوبی نشان میدهد که قیمتی که برای این محصول درنظر گرفته شده واقعی نیست و واحدهای تولیدی در حاشیه زیان قرار میگیرند.
کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی مصرف تن ماهی
در همینه زمینه :
اتاق شیشهای
هشدار کارشناس
طب ایرانی