مادرید: مقامات اسپانیا اعلام کردند درنظر دارند مصرف انرژی را در ادارات و ساختمانهای دولتی کاهش دهند. بهگزارش یورونیوز، سیاست دورکاری بیشتر و محدود کردن ساعات استفاده از کولر و شوفاژ در ادارات و ارگانهای دولتی و عمومی از تدابیر دولت اسپانیا برای عملی کردن این هدف است. طبق این طرح افزایش بهرهوری انرژی، کولرها طوری تنظیم میشوند که فقط وقتی دمای هوا بالاتر از ۲۷درجه است، روشن شوند. در زمستان و فصل سرما هم شوفاژها در دمای پایینتر از ۱۹درجه شروع بهکار خواهند کرد. تدابیر جدید بهشرط مهیا شدن شرایط فنی، اعمال خواهند شد. مادرید با این کار درنظر دارد علاوه بر پایین آوردن مصرف انرژی خود، کارمندان را به استفاده از وسایل حملونقل عمومی و دورکاری تشویق کند. کارمندان دولت اسپانیا این امکان را دارند که ۳روز هفته دورکاری کنند. کمیسیون اروپا اواسط ماه مه با ارائه طرحی ۲۱۰میلیارد یورویی درصدد برآمد تا ضمن تشویق اعضا به استفاده از انرژیهای تجدید پذیر، وابستگی اروپا به انرژیهای وارداتی را پایان دهد.
نخل کن برای یک سگ
کن: پاترون نام سگ مینیابی است که در مراسم «نخل سگ» در جشنواره فیلم کن جایزه ویژه حیوانات را کسب کرد. او با شامه تیزش توانسته است مینهای زیادی بیابد و جانهای زیادی را نجات دهد. بهگزارش دویچهوله، این سگ در مراسم انتخاب بهترین سگ بازیگر در جشنواره فیلم کن، در کنار سگی که با نام بیست (Beast) در فیلم «وار پونی»، اثر رایلی کیو و جینا گامل نقش ایفا کرد. سگ فیلم «وار پونی» برنده اصلی جایزه «پالم داگ» یا «نخل سگ» این جشنواره شد و «پاترون»، هم جایزه افتخاری را برد. این نخستینبار نیست که پاترون برنده جایزه میشود. او پیش از این هم جایزه شجاعت دریافت کرده بود. این جایزه طی مراسمی در اوایل ماه مه به پاس «ازخودگذشتگی در مأموریتها» به این سگ که از نژاد جک راسل تریر (Jack-Russell-Terrier) است اهدا شد.
نقاشیهای یک روبات
لندن: یک روبات هنرمند به مناسبت جشن پلاتینیوم، پرتره جدیدی از ملکه الیزابت دوم خلق کرده است. به گزارش دیلیمیل، این پرتره با عنوان «ملکه الگوریتم» (Algorithm Queen) توسط «آیدا» (Ai-Da)، یک روبات هوش مصنوعی که در سال۲۰۱۹ میلادی ساخته شده و به طراحی، نقاشی و مجسمهسازی میپردازد، خلق شد. «آیدا» از دوربینهای درون چشمان خود و الگوریتمهای رایانهای برای پردازش ویژگیهای انسانی استفاده میکند و آنچه را که «میبیند» به مختصات تبدیل میکند. او سپس از این مختصات در محاسبه یک مسیر مجازی برای حرکت دادن بازوی روباتیک خود و خلق یک قطعه هنری روی بوم نقاشی استفاده میکند. نقاشی «ملکه الگوریتم» لایهبندی و مقیاسبندی شد تا پرتره چند بعدی نهایی آن ایجاد شود. این نخستینبار در تاریخ است که یک روبات انساننما تصویر یکی از اعضای خانواده سلطنتی را نقاشی میکند. بهگفته سازندگان آن، روبات «آیدا» که به افتخار ریاضیدان قرن نوزدهم، «آدا لاولیس»(Ada Lovelace) نامگذاری شده است، نخستین روبات فوق واقعگرایانه جهان است که میتواند مردم واقعی را ترسیم کند. او توسط شرکت روباتسازی
«Engineered Arts» در کورنوال ساخته شده است.
یکشنبه 8 خرداد 1401
کد مطلب :
161955
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/wpXDJ
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved