پاریس : رنهروبرت، عکاس خیابانی 84ساله که چندین دهه از پشت ویزور دوربینش حواسش به تمام آدمها و پدیدههای داخل خیابانها بود در یکی از همین خیابانهای یخ بسته فرانسه، 9ساعت روی زمین افتاد و بسیاری او را نادیده گرفتند تا سرانجام بر اثر سرما درگذشت. میشل مونپونته، خبرنگار شبکه فرانسانتر و یکی از دوستان این عکاس خیابانی پس از درگذشت این عکاس سرشناس درباره مرگ او گفت: «او در یک محل شلوغ با کافهها و رستورانها و رهگذرهای پرشمار از حال رفت، اما هیچکس به سراغش نرفت». قصه دیده نشدن عکاسی که همه را میدید زمانی جالبتر شد که ساعت 9شب سرانجام کارتنخوابی که به آنجا آمده بود با سختی با اورژانس تماس گرفت اما آمبولانس فقط برای بردن جنازه این هنرمند به محل رسید. به گزارش یورونیوز، مونپونته در یک پیام توییتری نوشت: «اگر این ماجرا درسی برای ما داشته باشد این است که اگر دیدیم کسی در خیابان افتاده، فارغ از مشغلهها و عجلههایمان به سراغش برویم.»
سالی 26روز صرف هیچ
لندن : بشر امروزی اگرچه ظاهرا برای چند ثانیه معطلی پشت خودروی رانندههای دیگر عصبانی میشود، اما نتایج یک پژوهش نشان میدهد بهطور متوسط همین بشر سالانه 26روز از زمانش صرف هیچ میشود. به گزارش دیلیمیل، در این تحقیق که توسط مؤسسه وانپل روی 2 هزار نفر در انگلیس انجام شده است، یک بزرگسال بهطور متوسط ۲۶روز (یا هفتهای ۱۲ساعت/ سالانه ۶۲۴ساعت) وقت خود را تلف میکند. بیش از نیمی از پاسخدهندگان این پژوهش از انتظار برای برقراری تماس تلفنی بهعنوان بزرگترین منبع اتلاف وقت خود نام بردهاند. پس از این گزینه، ایستادن در صف (۴۵درصد)، گیرافتادن در ترافیک (۴۴درصد)، اسکرول کردن بیهدف در صفحات شبکههای اجتماعی (۲۱درصد) و انتظار برای جوشیدن آب کتری (۱۵درصد) قرار دارند.
علاقه کرونا به پوپولیستها
کیل: دانشمندان پس از مشاهده تاخت و تاز بیشتر کرونا در کشورهایی که رهبران پوپولیستتری (عوامفریب) دارند به این نتیجه رسیدند این رفتار که در برخی سیاستمدارها بیشتر است عامل رشد شیوع کرونا میشود. به گزارش یورونیوز، میانگین قربانیان کرونا در کشورهایی که رهبری پوپولیستی دارند تقریبا 2برابر کشورهای دیگر است. این بازتابی است از دستکم گرفتن خطر پاندمی کرونا، سطح نازلتر محدودیتها و مدیریت غلط این کشورها. مؤسسه پژوهشهای اقتصاد جهانی در شهر کیل آلمان یکی از مؤسساتی است که در تحقیقات مربوط به شمار قربانیان کرونایی در کشورهای مختلف مشارکت داشته است. هدف از این پژوهش بررسی شمار مرگومیر کرونایی در کشورهایی بوده است که توسط رهبران پوپولیستی اداره میشوند. تأثیر درگذشت کرونایی بر شمار کل مرگومیر در کشورهای غیرپوپولیستی براساس آماری که از سوی این گروه از پژوهشگران منتشر شده حدود 8 درصد بوده است. به این معنی که 8درصد از کل مرگومیر این قبیل کشورها بهعلت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بوده است. همین تحقیقات نشان میدهد که تأثیر کرونا بر شمار مرگومیر در کشورهایی با رهبری پوپولیستی مانند لهستان، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان، انگلیس، برزیل و هند ۱۸ درصد بوده است.
شنبه 9 بهمن 1400
کد مطلب :
152300
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/gJz4D
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved