نایمخن : پس از اینکه پلیس هلند یک قاچاقچی موادمخدر را دستگیر کرد یکی از مأموران پلیس که شماره 3هزار و 500مشتری مصرفکننده موادمخدر را در گوشی این قاچاقچی یافته بود برای تمام آنها پیغام فرستاد. به گزارش داچنیوز، مأمور پلیس یادشده شماره تلفن و نشانی مراکز ترک اعتیاد و مشاوره روانشناسی را برای آنها ارسال کرد تا به وسیله این مراکز بتوانند کمک بگیرند. پلیس یادشده در اینباره گفت: خواستم به مصرفکنندههای موادمخدر این پیغام را بدهم که آنها تنها نیستند و اگر کمک بخواهند میتوانند روی پلیس هم حساب کنند. جالب اینکه از این تعداد 3هزار نفر به سایتی که پلیس معرفی کرده بود مراجعه کرده بودند. هلند بهدلیل داشتن قوانینی که کمترین محدودیت را برای توزیع بسیاری از انواع موادمخدر میان کشورهای جهان دارد میزان معتادانش به نسبت کشورهای همسایهاش بیشتر است. با وجود این حرکت این مأمور پلیس موجب واکنش مثبت کارشناسان و کاربران فضای مجازی شد.
کتابفروشی با تهدید طالبان
کابل: زنی در افغانستان هر روز با یک بغل کتاب راهی خیابانهای کابل میشود و میان هیاهوی جمعیت و تهدید طالبان کتاب میفروشد. به گزارش دویچهوله، گلجان میگوید: چون بدون مرد و تنها در خیابانها کتاب میفروشم مرا تهدید میکنند اما من به کارم ادامه میدهم. گلجان تا پیش از استقرار طالبان در افغانستان چند همکار زن دیگر هم داشت که هر روز عصر با آنها مشغول کتابفروشی میشد اما اکنون او تنها زن کتابفروش شهر است. طالبان به او گفتهاند که فقط مجاز است کتابهایی با موضوع دینی بفروشد و با همراهی یک مرد محرم وارد خیابان شود. او درباره انگیزهاش میگوید: من به پول نیاز دارم مردم به آگاهی.
پرونده 19ساله شکایت از سیفون
جنوا: پرونده شکایت خانواده ایتالیایی از صدای سیفون همسایهشان پس از 19سال سرانجام به نتیجه رسید. به گزارش دیلیمیل، سال 2003میلادی بود که این خانواده در شهر لااسپوزا ضخامت 22سانتیمتری دیوار همسایه را عامل نفوذ صدای سیفون آنها به خانهشان عنوان کردند و قاضی شهر هم موضوع این شکایت را منتفی دانست. طی 19سال گذشته اما این خانواده دست از سر همسایه خود بر نداشتند و همسایهشان هم در مقابل، سیفون را از روی آن دیوار نازک برنداشت. پس از چندی طولانی شدن این پرونده و موضوع آن یکی از سوژههای رسانهها برای زیر سؤال بردن سیستم قضایی این کشور شد. ماجرا آنقدر بیخ پیدا کرد که سال گذشته میلادی ماریو دراگی، نخستوزیر این کشور هم وارد پرونده سیفون توالت شد. این هفته تصمیم دادگاه عالی بر آن شد که خانواده شاکی برای هر سالی که از شکایتشان سپری شده است، باید ۵۰۰یورو غرامت دریافت کنند. این بدان معنی است که اکنون آنها در مجموع تقریبا ده هزار یورو طلبکارند. این حکم دادگاه هم اکنون بدل به سوژه رسانههای ایتالیا شده است. زیرا طی این سالها همسایه صاحب دیوار نازک تصور میکرد خطایی نکرده؛ بنابراین غرامت یادشده برایش سنگین است.
گرینویچ / تماس پلیس با مشتری قاچاقچی
در همینه زمینه :