رئیس اتحادیه رستورانداران تهران میگوید: نسبت به 6 ماه قبل درخواست جواز کسب حدود ۲۰درصد افزایش داشته است. این بدان معنا است که روال کسب و کار رستورانها رو به بهبود است.
15درصد
سید علی اصغر میرابراهیمی در مورد آخرین وضعیت رستورانها اضافه میکند: مواد اولیه به شدت گران شده اما به طور کلی نسبت به چند ماه پیش وضعیت کسب و کار بهتر شده و وضعیت تقاضا هم در این مدت با بهبود همراه بوده و مشتریان حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر به رستورانها مراجعه میکنند.
20درصد
او میگوید: اگر قیمتهای مواد اولیه هم تعدیل شود، وضعیت بهتر میشود. هر رستورانی با توجه به مواد اولیهای که مصرف میکند قیمت خاصی دارد، ما در اتحادیه بر اساس قیمت مواد اولیه قیمتگذاری کردهایم و مقرر شده که هر رستوران محصول خود را با قیمت تمام شده به علاوه 20 درصد سود به فروش برساند. این فرمول هم بر اساس فرمول وزارت اقتصاد و دارایی است.
عدد خبر/ 20درصد
در همینه زمینه :