• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
پنج شنبه 8 مهر 1400
کد مطلب : 141825
+
-

معرفی چند غذای نذری که در شهرهای مختلف طبخ و توزیع می‌شوند

نذری‌های خاطره‌انگیز

از قدیم‌الایام در تمامی نقاط ایران رسم نذری دادن به‌راه بوده است. ازجمله ماه‌هایی که مردم در آن اطعام و پخش نذری می‌کنند محرم و صفر است که باورهایی نیز در این زمینه وجود دارد. در روزگار قدیم، تقسیم غذا یا اطعام به این شیوه انجام می‌شد که مردم یک محل، ظرف و قابلمه‌هایشان را از قبل به خانه شخصی که قرار بود نذری بدهد می‌فرستادند و سپس صاحب نذر قابلمه‌ها را پر می‌کرد و افرادی را برای رساندن نذر، به در خانه صاحبان ظروف می‌فرستاد. رفته رفته، شیوه دریافت و پخش نذورات تغییر کرد و بعدتر، افراد به در خانه اطعام‌کننده می‌آمدند و از همانجا نذر را تحویل می‌گرفتند. امروزه نیز، با وجود ظروف یکبار مصرف و سایر امکانات، پخش نذورات بسیار راحت‌تر از قبل صورت می‌گیرد و دارای تنوع بیشتری است. گرچه محدودیت‌های کرونایی امکان توزیع گسترده نذری را از ما گرفته اما بد نیست با هم نگاهی به نذری‌های مرسوم در این ایام داشته باشیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید