گرینویچ/ خشخاش برگر در چین
پس از اینکه پلیس چین یک فستفود زنجیرهای را بهدلیل معتاد کردن مشتریها با افزودن فرآوردههای خشخاش به غذاها تعطیل کرد، خبرنگارانی که گزارشهای تحقیقی تهیه میکنند به پرشماربودن این فستفودها در سطح جهان اشاره کردند. در چین و در شهر لیانیون گانگ استان جیانگسو فست فود یادشده پودرهای اعتیادآور و از مشتقات تریاک را به نودلهای رستورانش اضافه میکرد و مشتریهای از همه جا بیخبر هم فقط دلشان میخواست در این رستورانها غذا بخورند. ماجرا وقتی لو رفت که یکی از این بشقابها سر از ایستگاه پلیس در آورد و آنجا بود که پلیسها متوجه وجود موادمخدر در نودل شدند. به گزارش آدیتیسنترال، تحقیقات خبرنگاران سراسر جهان نشان میدهد این روند در ابعاد جهانی قابل توجه است. برای نمونه فقط از آوریل سال 2020میلادی تا به حال 155مورد افزودن مواد اعتیادآور به غذا در رستورانهای چین ثبت شده است. موردی که در استانهای هنان، جیانگسو و گوئیژو بیش از استانهای دیگر این کشور دیده میشود. این مورد در کشورهایی مانند کلمبیا، برزیل و آرژانتین هم گزارش شده است. تحقیقات نشان میدهد؛ مواد مخدری که به مواد غذایی افزوده میشود، محدود به فستفودها نمیشود و بسیاری از آدامسهایی که نظارتی هم روی تولید و واردات آنها وجود ندارد، مشمول این تجارت سیاه میشوند.