• سه شنبه 10 تیر 1404
  • الثُّلاثَاء 5 محرم 1447
  • 2025 Jul 01
پنج شنبه 24 تیر 1400
کد مطلب : 135963
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/G6kw5
+
-

روی خط خبر/ آخرین وضعیت FATF از زبان معاون حقوقی رئیس‌جمهوری


معاون حقوقی رئیس‌جمهور  در حاشیه جلسه دیروز هیأت دولت به برخی شایعات در مورد ارسال دیرهنگام پاسخ‌های دولت به مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد FATF واکنش نشان داد و تصریح کرد: دولت تمام مقدمات لازم را جهت بررسی FATF برای مجمع فرستاده است. شنیده‌ام که در مجمع گفتند به بعضی از سؤالات پاسخ داده نشده یا دیر پاسخ داده شده است. به گزارش ایسنا، لعیا جنیدی ادامه داد: از زمان ارسال سؤالات که دهم اسفند بوده تا10روز اول سال‌جاری پاسخ‌ها فرستاده شده است؛ اصلا قبلا هم پاسخ‌ها فرستاده شده بود. الان مهم این نیست که فرض کنند زمان کافی برای بررسی این موارد نداشتند؛ چرا که خیلی زمان گذشته است. می‌توانستند زمان را تجدید کنند و همیشه فرصت برای تجدید جلسه بوده است. وی با اشاره به ادامه پیگیری‌های شکایت ایران از آمریکا در دادگاه‌های بین‌المللی گفت: هر دو شکایت‌ ایران از آمریکا، ادامه دارد. دستور موقت براساس شکایت گرفته شده است. از زمان دستور موقت، به طور منظم، معاونت حقوقی با همکاری وزارت خارجه لغو دستور را گزارش می‌کند.  

  دیدار 2عضو دولت روحانی با رئیسی
دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با رئیس‌جمهور منتخب دیدار و گفت‌وگو کردند. به گزارش میزان در ادامه دیدار‌های مقامات دولتی با رئیس‌جمهور منتخب، سیدسعیدرضا عاملی و محمود واعظی با حضور در دفتر سیدابراهیم رئیسی با وی دیدار کردند. در این دیدار دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دفتر رئیس‌جمهور ضمن ارائه گزارشی از حوزه فعالیت خود، برای آیت‌الله رئیسی و دولت وی آرزوی موفقیت کردند.

  دولت سیزدهم ادامه دولت دوازدهم است
به گزارش ایرنا، محمود واعظی ، رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه نشست دیروز هیأت دولت درباره روند تعاملی دولت دوازدهم با رئیس جمهور منتخب گفت: با تمام شدن دوره این دولت اگر نیاز باشد باز هم افرادی که در مسئولیت نیستند، تجربیات خود را در اختیار بگذارند، این کار را انجام می‌دهند. چون ما دولت سیزدهم را ادامه دولت دوازدهم می‌دانیم و فکر نمی‌کنیم دولت دیگری روی کار آمده است.

  تأکید بحرین بر گفت‌وگو با ایران برای حل اختلافات در منطقه
وزیر خارجه بحرین با اشاره به اینکه ایران کشور و همسایه مهمی است، بر گفت‌وگو با ایران برای حل اختلافات در منطقه تأکید کرد. به گزارش فارس، «عبداللطیف الزیانی» در مصاحبه با روزنامه بحرینی «البلاد» مدعی شد: «شورای همکاری تاکنون پیام‌هایی به ایران ارسال کرده، اما پاسخی دریافت نکرده است؛ رفتارها تعیین‌کننده‌تر از حرف‌هاست .» وی افزود: «اگر ایران اقدامی برای کسب اعتماد انجام دهد قطعا به آغاز نوعی گفت‌وگو با آن کمک خواهد کرد و در این رابطه طرح‌های روسیه و چین برای دستیابی به راه‌حلی در منطقه وجود دارد.» الزیانی تأکید کرد که شورای همکاری خلیج‌فارس باید در این مسیر حرکت کرده و طرح امنیتی فراگیری ارائه کند که باعث تمرکز برای تحقق صلح و اتحاد شورا می‌شود.

  بازدید فرمانده کل ارتش از مرز دوغارون
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح دیروز از یگان‌های نظامی در مرز دوغارون بازدید کرد. به گزارش ایلنا، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در این سفر از تجهیزات نظامی، خودرویی و یگان‌های نظامی مستقر در مرز دوغارون و یگان‌های ارتش در تیپ۲۷۷ شهید تولایی در دوغارون از نزدیک بازدید کرد. همچنین امیر سرلشکر موسوی در این سفر آخرین وضعیت تحرکات و اتفاقات چند روز گذشته در کشور افغانستان و مرز ایران را بررسی کرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید