• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 3 اسفند 1399
کد مطلب : 124967
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/M82V1
+
-

رکورد دست‌نیافتنی آقای وزیر

آذری‌جهرمی در واکنش به حمله استقلالی‌ها گفته هرگز عذرخواهی نخواهد کرد، بخش جالب حرف‌های وزیر آنجاست که می‌گوید: در دولت آدم‌های بزرگ‌تر از من استقلالی هستند

رکورد دست‌نیافتنی آقای وزیر


بلافاصله بعد از پیروزی 5 بر صفر پرسپولیس مقابل گل‌گهر، وزیر ارتباطات و فناوری که در فضای مجازی با عنوان «وزیر جوان» شناخته می‌شود یک استوری در اینستاگرام منتشر کرد که سروصدایش از سروصدای خود بازی و قهرمانی نیم‌فصل پرسپولیس بیشتر شد. محمدجواد آذری‌جهرمی یا همان وزیر جوان، پیش از این هم علاقه خود را به پرسپولیس چندین‌بار بروز داده بود و در مقاطع مختلف بی‌پروا و بدون توجه به شخصیت حقوقی‌اش وارد کری‌خوانی‌های معمول قرمز و آبی می‌شد. او این‌بار هم با خوشحالی از پیروزی پرگل پرسپولیس در صفحه‌اش نوشت: «گل‌گهر یک گل دیگه خورده بود به رکورد استقلال می‌رسید. ولی خب رکورد استقلال دست‌نیافتنی است.» کری‌خوانی وزیر اصلا به مذاق استقلالی‌ها خوش نیامد و بلافاصله بعد از این استوری، سیل جوابیه‌ها، مخالفت‌ها و حتی ناسزا و توهین‌ها در شبکه‌های مختلف اجتماعی نثار آذری‌جهرمی شد. هواداران استقلال با توییت‌ها و پست‌های متعدد به وزیر جوان یادآوری کردند که به‌جای کری‌خوانی در فضای مجازی بهتر است به فکر ارتقای وضعیت اینترنت و سایر امور مربوط به وزارتخانه‌اش باشد و اساسا در ‌شأن یک وزیر نیست که اینطور وارد فضای هواداری و کری‌های فوتبالی شود. مدیران و پیشکسوتان باشگاه استقلال هم هریک به‌نوعی اعتراض خود را به استوری وزیر جوان نشان دادند و هرکدام بسته به شخصیت و ادبیات مخصوص خودشان توییت یا پستی منتشر کردند. مثلا سهراب بختیاری‌زاده مودبانه از یک بیت شعر برای اعتراض استفاده کرد، مجید نامجومطلق نوشت: «وزیر جوان یا کودک، افسوس بر ملتی که وزیرش تو باشی» و مهدی فنونی‌زاده که جلودار صنف پیشکسوتان استقلال محسوب می‌شود هم به روش خودش به وزیر جوان تاخت. درنهایت، چکیده اعتراض استقلالی‌ها و حرف آخرشان این بود که وزیر باید از آنها رسما عذرخواهی کند.

  وزیر جوان: عذرخواهی کنم؟ هرگز!
صبح روز بعد آذری‌جهرمی در برنامه «آفساید» رادیو جوان حاضر شد تا به این موج اعتراضات پاسخ بدهد. وزیر جوان که به‌صورت تلفنی روی خط برنامه حاضر شده بود، در همان ابتدا با لحن تهاجمی مجری برنامه مواجه شد و فهمید با یکی از همان‌هایی طرف است که معتقدند وزیر باید از استقلالی‌ها عذرخواهی کند. بنابراین از همان ابتدا حمله را با حمله پاسخ داد و گفت: «شما رادیو جوان هستید اما تفکرتان پیر است، بروید و فکر خود را عوض کنید! اگر جوان هستید که جوان جوانی می‌کند و کری‌خوانی هم ربطی به وزیر و غیروزیر ندارد. هرکسی می‌تواند کری بخواند و پاسخش کری است. وزیر که صبح تا شب در قالب لباس وزیری نیست، من در حوزه ارتباطات وزیرم و در دیگر حوزه‌ها یک شهروندم. این تفکر پیرمردی را بگذارید کنار.» خلاصه وزیر جوان توضیح داد که همه سیاستمداران حق دارند درباره ورزش نظر بدهند و مودبانه کری بخوانند و استوری او هم هرگز لحن غیرمودبانه‌ای نداشته است. او حتی مدعی شد استقلالی‌ها به کری مودبانه او پاسخ‌هایی بی‌ادبانه داده‌اند اما از نظر او اصلا اشکالی ندارد: «در صفحات استقلالی کری می‌خوانند، فحشش را من می‌خورم شما ناراحتید؟ اصلا اساس ورزش دوقطبی است؛ فوتبال را گذاشته‌اند برای کری‌خوانی. فوتبال را نگذاشته‌اند برای اینکه ما دست بیندازیم گردن هم و وحدت ایجاد کنیم.» اما یکی از دلایل استقلالی‌ها برای ناراحتی بیش از حد، این است که بر پایه همین کری‌ها ادعا می‌کنند پرسپولیس مورد حمایت دولت و دولتی‌ها قرار دارد. هواداران استقلال مدت‌هاست مدعی‌اند مسئولان رده‌بالا بین این 2تیم تبعیض قائل می‌شوند. وزیر جوان پاسخ این اتهام را هم در رادیو جوان داد: «سندشان کو؟ در دولت آدم‌های بزرگ‌تر از من استقلالی هستند و کری می‌خوانند. اگر می‌خواهید واقعیت را بگویید، هزینه و منابع درآمدی پرسپولیس و استقلال را شفاف کنید و ببینید کدام‌یک از دولت کمتر گرفته‌اند و کدام بیشتر. چه آقای سلطانی‌فر و چه حوزه ارتباطات اگر کمک کرده‌اند به‌طور مساوی بوده است.» مخلص کلام اینکه وزیر جوان در پاسخ به هشتگ استقلالی‌ها که توقع عذرخواهی از او دارند، خیلی قرص و محکم گفت: «برای چه عذرخواهی کنم؟ مگر چه کرده‌ام؟ خب 6گل خورده‌اند دیگر، مگر من تاریخ را رقم زده‌ام؟ آنها هم بیایند کری بخوانند. بگویند ما 6گل نخوردیم، 5تا و 4تا خوردیم. اگر بی‌ادبی هم بگویند برای من اشکالی ندارد. من هم یک جوانم مثل شما، یک وظیفه وزیری هم دارم، کری هم دوست داشتم بخوانم و خواندم.»

  اجازه هست یک کری خدمتتان بخوانیم؟
اما حرف‌های وزیر در رادیوجوان یک بخش جالب داشت که حاشیه‌ جدیدی درست کرد. او در قسمتی از حرف‌هایش با اشاره به رئیس هیأت‌مدیره استقلال جملاتی با این مضمون گفت: «آقای خلیل‌زاده دیشب زنگ زد و گفت من مطلبی می‌خواهم منتشر کنم، گفتم هرچه دوست دارید بنویسید. او هم نوشت آرزوهای شما خاطرات ماست. مگر من ناراحت شدم؟» بلافاصله های و هوی هواداران استقلال به راه افتاد که چرا رئیس هیأت‌مدیره ما حتی برای کری‌خواندن هم باید از وزیر اجازه بگیرد؟! اسماعیل خلیل‌زاده هم بلافاصله در مقام توضیح برآمد و هرگونه تماسی را با وزیر جوان از اساس تکذیب کرد! او که شب قبل در صفحه‌اش پاسخ مفصلی به آذری‌جهرمی داده بود، این‌بار در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه استقلال توضیح داد که برای انتشار آن صحبت‌ها هرگز از کسی اجازه نگرفته است: «من از صحبت‌های آقای وزیر تعجب کردم. من روز گذشته به هیچ وجه با ایشان تماس نداشتم و از او هم اجازه‌ای جهت انتشار آن استوری نگرفته‌ام. من فکر می‌کنم آقای آذری‌جهرمی به‌واسطه ناراحت کردن هواداران استقلال باید از هواداران عذرخواهی کند و بابت انتشار این نظرم هم از کسی اجازه نمی‌گیرم.» تمام شد و رفت!

  عذرخواهی لازم نیست، استعفا بده
کری‌ها و پاسخ‌ها، توهین‌ها و اعتراض‌ها همچنان در شبکه‌های اجتماعی ادامه دارد. توضیحات آقای وزیر نه‌تنها استقلالی‌ها را قانع نکرده، بلکه خیلی از آنها را عصبانی‌تر هم کرده است. محمد تقوی که او را به‌عنوان یکی از آرام‌ترین و معتدل‌ترین استقلالی‌ها می‌شناسیم بعد از حرف‌های وزیر جوان به این نتیجه رسیده که عذرخواهی کافی نیست و او باید از مقام وزارت استعفا بدهد. تقوی در صفحه‌اش نوشته: «آقای وزیر به‌جای اینکه از کری‌خوانی کودکانه خود پوزش بخواهد اصرار دارد به مانند هولیگان‌های فوتبال حق دارد کری‌خوانی کند. واقعا شرم بر کسانی که شما را در قامت وزیر در این جایگاه قرار دادند. ایشان نه‌تنها جایگاه حقوقی خود را نمی‌داند بلکه کری‌خوانی سخیف و بی‌احترامی به استقلال را حق خود می‌داند. این پست در گذشته نمونه‌ای دیگر از تفکرات کاملا کودکانه شما در مورد استقلال است. وظیفه شما درهرحال تهیه اینترنت برای روستاییان است نه کری‌خوانی برای استقلالی‌ها. در چنین شرایطی تنها راه چاره، استعفای وزیر نامحترم و خام است که نشان داده لیاقت نشستن بر چنین جایگاهی را ندارد.» از حرف‌های تقوی می‌توان نتیجه گرفت که آدم‌ها فقط در صورتی حق کری‌خواندن دارند که قبل از آن وظایف شغلی خود را به بهترین نحو انجام داده باشند. خیلی‌ها کل داستان را تلاشی برای جلب آرای مردم در آستانه انتخابات و جلب آرای 50درصد از آنها می‌دانند.

این خبر را به اشتراک بگذارید