• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
شنبه 18 بهمن 1399
کد مطلب : 123822
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/L9lXv
+
-

رئیسی: خصوصی‌سازی‌ با آتش‌زدن مال دولت و مردم تفاوت دارد

رئیس قوه قضاییه در بیست‌ویکمین سفر استانی خود در رأس یک هیأت قضایی روز پنجشنبه گذشته به استان گیلان سفر کرد. یکی از مهم‌ترین محورهای این سفر بازدید سیدابراهیم رئیسی از برخی بنگاه‌های تولیدی استان بود که به‌دلایل مختلف ازجمله خصوصی‌سازی‌‌های معیوب تعطیل شده و یا فعالیت آنها متوقف شده است. رئیسی پس از بازدید از این کارخانه‌ها دستورات لازم را برای احیای آنها و بازگشت به خط تولید صادر کرد.
رئیسی پس از بازدید از وضعیت کارخانه صنایع پوشش ایران، گفت: اتفاقی که برای این کارخانه رخ داده یک فاجعه است؛ از برفی که در سال۸۳ در استان گیلان آمد، سوءاستفاده صورت گرفت و عده‌ای اقدام به ویران‌کردن کارخانه پوشش که ثروت ملی است، کردند تا از زمین آن استفاده کنند.
 وی گفت: مسئله برف نبود، چرا‌که اگر سنگ هم از آسمان می‌بارید، وضعیت کارخانه صنایع پوشش ایران نباید به این روز می‌افتاد. به‌گزارش میزان، رئیسی افزود: من تأکید کرده‌ام ‌باید کسانی که در آسیب‌رساندن به کارخانه نقش داشتند، تحت تعقیب قرار گیرند و باید تولید در این کارخانه مجددا احیا شود و رونق بگیرد. رئیسی با بیان اینکه خصوصی‌سازی‌ یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، گفت: خصوصی‌سازی‌ با آتش‌زدن مال مردم و دولت و ویران‌کردن یک کارخانه سرپا تفاوت دارد و کسانی که به اسم خصوصی‌سازی‌ سبب خسارت به اموال ملی و تولید کشور می‌شوند، با قاطعیت تحت تعقیب قرار می‌گیرند. رئیس قوه قضاییه در نشست تخصصی احیای حقوق عامه در حوزه منابع طبیعی و محیط‌زیست با اشاره به سخنان یکی از اعضای حاضر در این جلسه در رابطه با اراضی شرکت ابریشم، گفت: سندی که گفته شد در سال۸۲ در مورد اراضی شرکت ابریشم به‌طور غیرقانونی گرفته شده، باید ابطال شود. سند غیرقانونی که با زد و بند گرفته شده، حتما باید ابطال شود و از همکاران قضایی می‌خواهم که با شجاعت در مورد اینگونه مسائل برخورد کنند.
رئیس قوه قضاییه پس از بازدید از وضعیت شرکت رشت الکتریک، در جلسه شورای اداری استان گیلان گفت: «شرکت رشت الکتریک، نگین انگشتری تولید در استان گیلان بود، اما اکنون به تلی از خاک تبدیل شده است. من رئیس دادگستری استان گیلان را مکلف کردم با به‌کارگیری یک تیم قضایی مجرب با فوریت و به سرعت وضعیت شرکت رشت الکتریک را پیگیری کند و نحوه برخورد با متخلفان و کیفر آنها را به اطلاع مردم برساند و هیچ مانعی نباید در مقابل کار پیگیری وضعیت شرکت رشت الکتریک باشد.» شرکت رشت الکتریک که طی سال‌های متمادی ۱۱۲محصول الکتریکی تولید می‌کرد، سال۸۲ به‌صورت قسطی به‌عنوان یک خصوصی‌سازی‌ معیوب واگذار شد و نتیجه این واگذاری به مرور اینگونه شد که این کارخانه امروز به تلی از خاک تبدیل شود و صدها کارگر آن نیز کار خود را از دست بدهند.

به افراد نامدار نباید رحم کرد
رئیس قوه قضاییه در جریان سفر به استان گیلان با بیان اینکه رونق تولید در کشور به‌معنای تولید قدرت است و نباید اجازه تضعیف تولید در کشور را دهیم، گفت: در برخورد با تخلفات به‌ویژه تخلفاتی که از ناحیه افراد نامدار سر می‌زند، هیچ رحمی نباید داشت و باید به‌شدت با آن مقابله کرد؛ چراکه اگر این افراد در جامعه تخلف کنند، تخلف در جامعه باب می‌شود. رئیسی با اشاره به برخی سندسازی‌ها در جریان ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز، گفت: «سندسازی» و فرار از قانون، یک جرم جدید است و اگر فرد متخلف در این زمینه مسئول هم باشد، باید به‌شدت و به‌صورت مضاعف با وی برخورد شود تا مردم ببینند که در برخورد با افراد متخلف، تفاوتی برای دستگاه قضا وجود ندارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید