• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
سه شنبه 9 دی 1399
کد مطلب : 120238
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/5yxQZ
+
-

گزارش میدانی همشهری از قیمت یخچال و فریزرساید برندهای مشهور در فضای مجازی

یخچال فریزرهای گران‌تر از خودرو

مشتریان برای خرید یخچال فریزر سایدبای‌ساید برندهای مشهور خارجی باید بیش از قیمت انواع پراید و برخی مدل‌های تیبای صفر کیلومتر و برای خرید برخی انواع یخچال و فریزر وطنی در حد انواع دست دوم این خودروها هزینه کنند

لوازم خانگی
یخچال فریزرهای گران‌تر از خودرو

ممنوعیت واردت، افزایش شدید قیمت‌ها و وجود تقاضا برای انواع یخچال و فریزر برندهای مشهور خارجی موجب قیمت‌های نجومی این محصولات شده است، قیمت‌هایی که در برخی موارد حتی از نرخ یک پراید و تیبای صفر کیلومتر نیز پیشی می‌گیرد.
به گزارش همشهری، اگر قصد تعویض یا خرید یخچال و فریزرهای نو برندهای مشهور برای تامین جهیزیه یا مصارف خانگی را دارید، بدانید که این روزها برای خرید محصولات برخی برندهای کره‌ای یا اروپایی باید بنابر نوع، کارکرد و برند این یخچال فریزرها از 60تا بیش از 120میلیون تومان هزینه کنید. قیمت‌هایی که با نرخ روز برخی انواع خودروهای صفر کیلومتر داخلی در بازار برابری می کند و در برخی موارد بیشتر از قیمت این خودروهاست. در بازار دیروز خودرو هر دستگاه پراید صفر کیلومتر 111به نرخ 121میلیون، پراید131 با قیمت 102میلیون، پراید132 به نرخ 105میلیون، تیبای صندوقدار معمولی 111میلیون و تیبای هاچ بک معمولی به نرخ 121میلیون تومان عرضه شد. این در حالی است که نگاهی به قیمت انواع یخچال فریزر ساید بای ساید برندهای خارجی و حتی وطنی با کیفیت نسبتا خوب نشان می‌دهد که مشتریان خرید این محصولات باید بنابر نوع درخواست خود در برخی موارد حتی کمی بیشتر از قیمت برخی انواع پراید وتیبای نو و دست دوم در بازار لوازم خانگی هزینه کنند؛ چرا که قیمت60تا بیش از 125میلیون تومانی برخی انواع یخچال و فریزر برندهای مشهور کره‌ای و اروپایی در آگهی فروش درج شده در فضای مجازی حتی از نرخ روز خرید برخی انواع پراید و تیبای صفر کیلومتر در حاشیه بازار نیز بیشتر است.  
بررسی قیمت یخچال فریزرساید بای ساید ایرانی در بازار لوازم خانگی نیز نشان می‌دهد که این روزها مشتریان برای خرید انواع یخچال و فریزر ایرانی با کیفیت متوسط باید از حداقل 25تا بیش از 50میلیون تومان هزینه کنند اما این قیمت‌ها در مورد برندهای خارجی به‌خصوص محصولات کمیاب کره‌ای و اروپایی از حداقل حدود 60تا بیش از 120میلیون تومان است. گرچه شاید بتوان یخچال فریزرهای ایرانی با قیمت کمتر از 30میلیون تومان نیز در بازار پیدا کرد اما نباید توقع کیفیت، امکانات، دوام و خدمات پس از فروش چندان مناسبی را از این نوع یخچال و فریزرها داشت. متقاضیان خرید محصولات خارجی نیز که هنوز نتوانسته‌اند سلیقه خود را به سمت خرید یخچال وفریزرهای ایرانی تغییر دهند نیز باید برای خرید محصولات برندهای کره‌ای سامسونگ و ال‌جی یا محصولات اروپایی مانند بوش بیشتر از پول خرید پراید و تیبای صفر یا برخی محصولات کارکرده پژو هزینه کنند.

یخچال و فریزرهای 120میلیون تومانی 
بررسی میدانی خبرنگار همشهری، قیمت فروش برخی انواع یخچال و فریزر خارجی در آگهی‌های فروش فضای مجازی نشان می‌دهد که قیمت برخی انواع محصولات بوش و ال‌جی 120میلیون تومان و محصولات سامسونگ در محدوده 70تا 90میلیون تومان است به‌نحوی که این روزها مشتریان برای خرید یک یخچال فریزر ساید‌بای‌ساید دو قلوی تو کار بوش مدل BOSCH KIR81AF30- GIN81AE30 باید 120میلیون، ال‌جی سیلور مدل InstaView SXI555NS حدود 110میلیون، ال‌جی استیل مدل MDN73NS از 110تا 120میلیون و ال‌جی سفید مدل InstaView SXI555NW حدود 95میلیون تومان هزینه کنند. همچنین یخچال فریزر ساید بای ساید ال‌جی مدل SXI535NS به قیمت 73میلیون و 200هزار، یخچال فریزر دوقلوی بوش مدل KSV36VI304–GSN36VI304 به قیمت 64میلیون و 800هزار و مدل BOSCH KSW36VI304– GSN36VI314 این برند به قیمت 64میلیون و 939هزار، سامسونگ مدل SAMSUNG FSR14STS  به قیمت 90میلیون، سامسونگ سفید صدفی مدل FSR14W به قیمت 89میلیون و 300هزار، سامسونگ 34فوت  FSR12w به قیمت 80میلیون، ساید ال‌جی سری InstaView  مدل  SXI535W به قیمت 75تا 80میلیون، بکو مدل GNE134751 به قیمت 69میلیون، سامسونگ مدل G26S به قیمت 64میلیون، ال‌جی سفید مدل SXB550WB به قیمت 80میلیون، ال‌جی مدل SXP450WB به قیمت 63تا 75میلیون، ال‌جی مدل SXI535W به قیمت 74میلیون و 600تا 79میلیون و 400هزار، سامسونگ مدل FSR12 به قیمت 85میلیون و 100هزار، سامسونگ مدل ROSSO2 به قیمت ۸۵ میلیون و 300هزار، وایت هاوس مدل WEM28VGHEWW به قیمت 69تا 84میلیون، سامسونگ مدل RR20W-RZ20W به قیمت 62میلیون و 950هزار و یخچال فریزر سامسونگ مدل RS25 به قیمت 64میلیون و 200هزار تومان به مشتریان عرضه می‌شود.

کورس فریزرهای داخلی برای گرانی 
بررسی قیمت انواع یخچال و فریزر تولید داخل در آگهی‌های فروش فضای مجازی نیز نشان می‌دهد که در بازار یخچال و فریزرهای وطنی نیز قیمت محصولات برخی برندها از مرز 50میلیون تومان عبور کرده است. گرچه در این بازار می‌توان محصولاتی گمنام با قیمت 15تا حدود 30میلیون تومان نیز پیدا کرد اما برای مشتریان مشکل‌پسند که تا چندی پیش خریدار پر و پاقرص مدل‌های کره‌ای و اروپایی بوده و این روزها به‌دلیل گرانی انواع یخچال وفریزر ناچار به تغییر ذائقه خود به خرید محصولات ایرانی شده‌اند، خرید اینگونه یخچال و فریزرها در اولویت نیست و به ناچار باید به سراغ انواع محصولات گران قیمت‌تر ایرانی مانند دوو، اسنوا و... با قیمت بیش از 50میلیون تومان بروند. 
در بازار این محصولات یخچال و فریزر ساید بای ساید اسنوا مدل S8-2261S به قیمت 30میلیون و 400هزار، ساید بای ساید دوو مدل D2S-3033S به قیمت 41میلیون و 20هزار، دوو مدل D2S-3133SS به قیمت 36میلیون و 450هزار، اسنوا مدل SN8-3320SS به قیمت 44میلیون و 830هزار، دوو مدل D4S-0036SS به قیمت 56میلیون و 780هزارو دوو مدل D2S-0034SS به قیمت 50میلیون و 490هزار تومان به مشتریان عرضه می‌شود. همچنین یخچال فریزر وست پوینت مدل WSQ 5916ERWDSK به قیمت 53میلیون و یخچال فریزر دوقلوی وست پوینت مدل WVMC-2619.ERK-WNMC-3619ERWDK به قیمت 49میلیون تومان به فروش می‌رسد.

نوبت به قاچاق یخچال فریرز رسید 
عرضه آزادانه انواع یخچال و فریزر خارجی در فضای مجازی و از طریق قاچاق در حالی است که نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه یخچال فریزرهای کره‌ای در بازار گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند، گفت: درصد کمی از مردم این یخچال‌های کره‌ای را با گارانتی‌های متفرقه می‌خرند. همچنین هر چه به انتهای سال نزدیک می‌شویم تولید لوازم خانگی بیشتر می‌شود. با توجه به نوسان ارزی که وجود دارد مردم توقع دارند قیمت کالاها ارزان شود درحالی‌که چنین اتفاقی نخواهد افتاد. محمد حسین اسلامیان، افزود: تولیدکنندگان 3مدل سایدبای‌ساید ایرانی تولید می‌کنند که این یخچال نیاز بازار را در مدل‌های مختلف تامین می‌کند، علاوه بر سایدبای‌سایدهای ایرانی، برخی یخچال‌های دیگر هستند که از طریق شبکه قاچاق تامین می‌شوند که ترجیح برخی خریدن یخچال‌های کره‌ای است. او با توصیه به مردم گفت: برخی مردم برای خرید جهیزیه با آگاهی به اینکه محصولات خارجی خدمات پس از فروش و گارانتی ندارند باز هم یخچال و فریزرهای برندهای کره‌ای را از شبکه قاچاق می‌خرند اما درصورتی که اگر سایدبای‌ساید کره‌ای در بازار پیدا شود، بدون ضمانت است و متأسفانه درصد کمی از مردم این یخچال‌های کره‌ای را با گارانتی‌های متفرقه خریداری می‌کنند اما در بازار، تمام محصولات برندهای کره‌ای از شبکه قاچاق تهیه می‌شود.

وعده ارزانی لوازم خانگی 
عبور قیمت برخی انواع یخچال و فریزر خارجی از نرخ پراید و تیبا در حالی است که مسئولان وزارت صنعت و تولید‌کنندگان با استناد به تامین ورق مورد نیاز تولید‌کنندگان این محصولات وعده کاهش قیمت‌ها را می‌دهند. مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با عرضه اختصاصی ورق‌های فولادی به تولید‌کنندگان لوازم خانگی در کشور، قیمت لوازم خانگی در بازار کاهش می‌یابد، گفت: با این اقدام انتظار داریم در زمینه کاهش قیمت لوازم خانگی در کشور تا پایان سال‌جاری گام‌های اساسی بر داریم. 
کیوان گردان، افزود: عرضه اختصاصی ورق‌های فولادی به تولیدکنندگان لوازم خانگی در کشور از هفته گذشته آغاز شده و در این راستا تمام مسیرهای منتهی به فروش ورق‌های فولادی در بازار سیاه را بستیم. حمید رضا غزنوی، سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران نیز با بیان اینکه شیوه نامه فروش فولاد به تولیدکنندگان لوازم خانگی در بورس نیازمند آیین‌نامه است و انتظار داریم با توزیع فولاد ارزان قیمت به روش صحیح، زمینه کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار فراهم شود. 

  فریب با لوازم‌خانگی ارزان بانه‌ای
معاون پیشگیری ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه لوازم‌خانگی تولید داخل به نام خارجی در بانه (غرب کشور) به فروش می‌رسد، به مردم هشدار داد تا فریب ارزانی لوازم‌خانگی با تبلیغات مذکور را نخورند. عبدالله هندیانی در پاسخ به اینکه در پیامک‌های مربوط به لوازم خانگی قاچاق از شهرهایی همچون بانه افراد فروشنده به ذکر شماره حساب و دیگر مشخصات خود اقدام می‌کنند و چرا با این افراد تاکنون برخورد جدی نشده است؟ افزود: کسانی که شماره کارت یا شماره حساب اعلام می‌کنند بیشتر «تک‌فروش» بوده و «عمده‌بیار» نیستند. او افزود: این فروشندگان با توجه به بسته بودن مرزها، تداوم تحریم‌ها و مهیا نبودن شرایط برای واردات، اغلب اجناس داخلی را با آرم‌های خارجی و تغییراتی که روی آنها اعمال می‌کنند، به مشتریان با قیمت‌های پایین‌تر می‌فروشند. مشتریان نیز از این طریق جذب آنها می شوند و به خرید کالا می‌پردازند. هندیانی تأکید کرد، در واقع اجناسی که از طریق این قبیل پیامک‌ها خریداری می‌شود، نه‌تنها کیفیت و خدمات پس از فروش ندارد، بلکه معلوم نیست آن برچسب و مارک روی محصول متعلق به همان کالا باشد. همچنین عوامل انتظامی در این مناطق و حوزه‌ها با مواردی که اعلام می‌شود به‌شدت برخورد می‌کنند. او افزود: امروز تولیدکنندگان عمده لوازم‌خانگی از رشد حدود ۴۵درصدی تولیدات خود در هشت ماهه امسال خبر می‌دهند. اگر قرار بود کالای قاچاق وارد شود و جلوی واردات آنها به کشور گرفته نمی‌شد، این تولیدکنندگان قادر به رشد نبودند.

این خبر را به اشتراک بگذارید