• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
دو شنبه 17 آذر 1399
کد مطلب : 117999
+
-

مرغ مصنوعی یک استارت‌آپ سنگاپوری به بازار آمد

جهان استارت‌آپی
مرغ مصنوعی یک استارت‌آپ سنگاپوری به بازار آمد

با ادامه مصرف گوشت که فشار زیادی به محیط زیست وارد می‌کند، پیدایش گزینه‌های آزمایشی آزمایشگاهی، می‌تواند شروع یک حرکت رو به جلو برای کمک به کره زمین باشد. به‌دنبال تصویب مقررات جهانی در این خصوص، برای اولین بار استارت‌آپ فناوری غذای Eat Just چراغ سبزی برای فروش در سنگاپور به‌دست آورد. به گزارش وب‌سایت نیو اطلس، در حالی که تعدادی استارت‌آپ محصولات گوشتی تقلبی تولید می‌کنند که از گیاهان به‌عنوان پایه در آن استفاده شده است، برخی دیگر از جمله KFC و Aleph Farms در حال کار بر روی راه‌حل‌های کشت گوشت از سلول‌های حیوانی هستند.
این محصولات در حال حاضر قیمت بالایی دارند، اما ممکن است برای علاقه‌مندان به گوشت گزینه مطبوع‌تری محسوب شوند، زیرا دانشمندان، طرفداران محیط زیست و شرکت‌های فناوری غذایی برای ارائه راه‌های پایدارتر برای تغذیه مردم تلاش می‌کنند. تولید گوشت طبیعی نیاز به زمین‌هایی وسیع و انرژی فراوان دارد. ضمن آنکه در فرایند تولید آن، حجم بسیار زیادی گازهای گلخانه‌ای نیز تولید می‌شود؛ بنابراین مسابقه برای یافتن راهی سبزتر همچنان ادامه دارد. راه‌حل استارت‌آپ Eat Just برداشتن مقدار کمی سلول از حیوانات زنده و سپس تغذیه آن سلول‌ها با همان مواد مغذی است که سلول‌های حیوانات زنده برای رشد و تکثیر مصرف می‌کنند. این امر در داخل یک راکتور زیستی صورت می‌گیرد و در نهایت این سلول‌ها به بخش‌های خوراکی گوشت کشت‌شده تبدیل می‌شوند. مرغ پرورشی اولین محصول این استارت‌آپ است. مقامات Eat Just می‌گویند ترکیب این گوشت،  شبیه مرغ واقعی است و بنابراین همان ارزش غذایی را دارد. همچنین این گوشت، فاقد آنتی‌بیوتیک است. گوشت کشت‌شده 78 تا 96 درصد در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای موثر است، 99درصد زمین کمتری نیاز دارد و 96درصد آب کمتر نسبت به پرورش مرغ معمولی برای تولیدش استفاده شده است. آژانس غذایی سنگاپور اکنون اسناد و اطلاعات مربوطه را بررسی و مرغ کشت‌شده را برای فروش در یک رستوران محلی تأیید کرده است. استارت‌آپ Eat Just می‌گوید که قصد دارد کارش را در سنگاپور با جدیت و وسعت بیشتری دنبال کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید