
غیرممکنی که ممکن شد

استارتاپ «غذاهای غیرممکن» (Impossible Foods) یک صعود 200میلیون دلاری داشت و حالا این شرکت ارزشی 4میلیارد دلاری پیدا کرده است. به گزارش تککرانچ، این استارتاپ کار خود را با یک سرمایهگذاری 5/1میلیارد دلاری آغاز کرد و کمکم نشان داد که توانایی توسعه کار را دارد. جدیدترین قیمت سهام این شرکت 15/16دلار بوده است که یک رشد قابلتوجه را نشان میدهد. این شرکت که در سال2011 تاسیس شده و دفتر مرکزی آن در ردوودسیتی در کالیفرنیا قرار دارد، اعلام کرده است که از بودجه جدید خود برای افزایش تحقیق و توسعه روی محصولات جدیدی مانند استیک و شیر استفاده میکند. ضمن اینکه در عرصه بینالمللی نیز کار خود را گسترش داده و ظرفیت تولید را هم تقویت میکند. کار اصلی این استارتاپ توسعه گیاهی در فرآوردههای گوشتی است. بهعبارت سادهتر آنها قصد اصلاح رژیم غذایی را دارند. بهعنوان نمونه، یکی از برگرهای محصول این استارتاپ، 30درصد کمتر سدیم و 40درصد کمتر، چربی اشباعشده دارد. دکتر براون مؤسس این استارتاپ میگوید: «استفاده از حیوانات برای تهیه غذا مخربترین فناوری روی کرهزمین محسوب میشود. چیزی که محرک اصلی تغییرات آب و هوایی و علت اصلی سقوط جهانی فاجعهآمیز جمعیت حیاتوحش و تنوعزیستی است.»