ما در جامعهای مدنی زندگی میکنیم که هر کسی در آن، نقش و وظیفهای دارد. طبیعی است که اگر این وظیفه که از آن نقش میآید، انجام نشود، کمکم همهچیز به هم میریزد
در گذشته مرگ، قسمتی طبیعی از زندگی روزمره بود و نهتنها کودکان در مراسم تدفین شرکت میکردند بلکه در بسیاری از فرهنگها تا آخرین لحظه کنار محتضر بودند و به هر ترتیب، بدن مرده را مشاهده میکردند.
این روزها ما در میان سلبریتیها محاصره شدهایم. آنها در همهجا حضور دارند؛ از شبکههای اجتماعی گرفته تا صحنه تبلیغات و تلویزیون و رسانهها و حتی در مراسم اجتماعی.
«زنان تحصیلکرده بیکار 3برابر آقایان هستند»؛ «نرخ بیکاری زنان تحصیلکرده بیشتر از مردان است»؛ «بیش از ۶۵درصد زنان تحصیلکرده، بیکار هستند»؛ «بیکاری «زنان» تحصیلکرده افزایش مییابد؟» و... . این جملات، تعدادی از تیترهای بیشماریاست که درباره بیکاری زنان تحصیلکرده در رسانههای گوناگون منتشر شده و بارها و بارها با ارائه آمار و ارقام و گفتوگو با مسئولان، صاحبنظران، منتقدان و... به بررسی و تحلیل آن پرداختهاند.
میزان بیکاری جوانان از حد متوسط بالاتر رفته و در این میان زنان نسبت به مردان بیکارتر هستند. میزان بیکاری در مناطق شهری نسبت به مناطق روستایی نیز بالاتر است. همچنین نرخ بیکاری بین جوانان تحصیلکرده، بالاتر از متوسط بیکاری جامعه است؛ بههمین جهت میبینیم که شرایط بیکاری که در حال حاضر با آن روبهرو هستیم هم بین مردان و هم بین زنان البته در زنان، بیشتر مشاهده میشود.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .